Ген фотошоп приймає бажання занадто буквально. Це веселий!

Джеймс Фрідман - це фотошоп гуру, який відомий для прийняття запитів буквально. Фотографії показують дивне почуття дизайнера гумору - він знаходить, можливо, дивні способи виконання запиту. Джеймс попередив свої майбутні жертви на своїй сторінці соціальної мережі, що надсилаючи його фотографією для обробки, вони погоджуються публікувати його на своєму блозі.

Веб-сайт Давайте подивимося, що відбувається на фото, якщо ви попросите піонера, щоб обробити його.

Дід, дзеркало було трохи брудно, коли я збираю фотографії. Чи можете ви зробити що-небудь про це?

Джерело: Bigpicture.ru "Чи не виходите з сім'ї?" Я єдина рудоволоса"

"Я хочу дуже великі груди."

«Чи ви виконали мій сон і кладемо мене в космос?»

Хочу бути в Star Wars

"Зроби мене до титану, можливо, я знаходжу другу половинку, тому що я так голодний для любові і-і"

«Будь ласка, як я думаю про щось дуже важливе».

«Чи ви отримуєте мій хлопець, який цікавить мене і не телефон?»

"Мій хлопець тільки любить ноги в мене. Зробіть мені щось схоже на Miss Leg.

"Мої друзі говорять, що в цій картині я маю шию, як iraffe"

«Я не знаю, що запитати. Зробіть щось на свій смак.

"На поїзді за мною"

Дівчинка написав, що вона лікувала друзям про подорож до Парижа, і попросила поставити Ейфелеву вежу на фото. Вона пропустив назву вежі: «Ейфел Вежа» ( ).

«Я хочу поставити цю картину на аватарі. Але кожен повинен знати один раз, який з трьох я ранку (в синьій футболці)

А фотошоп гуру залишає грайливий тон, коли зустрінеться з низькою самооцінкою. "Що я хотів би, якщо моя шкіра була світліше?" Джеймс відповів, що він був різною особою і повинен бути себе. р.

«Зробимо мене тонкою на фото. Я ніколи не втратив вагу, і я хочу мати фото, яке я можу бути гордим. Будь ласка," "

«Ви не можете пишатися тим, що ви не робили. Якщо ви здорові і щасливі, як ви, чому змінити? ?

Веб-камера