Він втратив і готовий відмовитися. Але одна дивна подія змінила все!

Веб-сайт Він розповідає про те, що наша сила не знає навіть собі, і все, що потрібно для успіху, це впевненість і успіх.

У зв'язку з тим, що один бізнес-мандат міг помітити, і не міг думати про будь-який спосіб. Кредитів набрав його. Постачальники вимагають оплати. Він сидів на парковій лаві з головою в руках, думаючи про те, що може врятувати компанію від банкрутства.

На перед ним з'явився старий чоловік.

- Я бачу щось, що вам сподобалося, він сказав.

Після прослуховування проблем бізнесмена, стара людина попросила ім'я чоловіка, а потім написав перевірку і подав йому словом:

- Візьміть ці гроші. Я зустрінусь з вами точно в рік, а потім ви подаруєте мені.

А потім він вийшов і пішов, як він прийшов.

Бізнесмен подивився на перевірку і побачив, що він був написаний за $ 500,000 себе. John D. Rockefeller є одним з найбагатших чоловіків у світі.

до Ці гроші можуть вирішити всі мої проблеми в миттєвому режимі! Але замість готівки перевірте відразу, він вирішив поставити його в сейф. Мене існування цих грошей дав йому силу і енергію, щоб зберегти свій бізнес.

З оновленим вігором і більшим оптимізмом, він успішно веде переговори про кращі угоди і веде переговори про зміну умов оплати. Він зробив деякі великі продажі. Протягом декількох місяців він знову оплачував всі свої борги та його бізнес.

Вже через рік, бізнесмен повернувся в парк з неочищеною перевіркою. Стара людина прийшла в обумовлений час. І тільки підприємець збирався поїхати по перевірці і розповісти про його успіх, так як медсестра побігла до старого чоловіка.

- Я так радий Я знайшов її! вона проголошена. - Я сподіваюся, що він не турбувати вас. Він відходить від дому і розповідає людей, які він є Джоном Д. Рокфеллером.

І вона забрала стару руку.

Бізнесмен був в шоку. Він провів рік купівлі-продажу, думають, що він мав половину мільйонів доларів на складі. Впевнений, що це не було грошей, реально або уявляв, що змінив життя. До того, що він хотів.

Найчастіше ми зупиняємось на шляху до мети. У поганих випадках, коли ми відчуваємо, що ми втратимо, ми повинні бачити тільки наші недоліки і забути про наші віртуї. Але впевненість в собі і позитивне ставлення може змінити все!

Веб-камера