Учитель знайшов великий спосіб пояснити дітям, які бажали призводять до

Веб-сайт Вона поділяє неруйнівну історію вчителя, яка виявила блискучу аналогію, щоб пояснити дітям, що таке образ людини і скільки болю вона може викликати. Я прийшов до класу сьогодні з двома красивими червоними яблуками. Діти не побачили, але я прокинув одну з яблук на підлогу кілька разів і обидва виглядали однаково.

Агора-галерея.comЯ забрав яблуню (який впав на підлозі) в руках і почав сказати, як потворна вона була: коса і дегустація кольору. Тоді я попросив дітей приєднатися до мене (це, ймовірно, я був божевільний) і ім'я яблука. Як тільки ми назвали його: "Смелястий яблуко", "Чому бажати вас" і так далі. Я не відчував йому трохи шкода.

А потім я підібрав другий яблуко, і ми починали його. "Ви красиве яблуко", "Ваша шкірка смачна," "Що красивий колір ви є." Я продемонстрував дітей як яблука - вони нерозпушуються, як апетитні, так і соковиті. Але потім я підібрав ножа і ріжу обидва плоди на дві половинки: одна була плоска, красива всередині, і другий, до якої ми сказали багато непристойних слів, всі плямисті і синці.

Я думаю, що хлопчики мали лампочки в своїх головах час. Так в житті, коли ми говоримо боляче слово до людини, Тексти пісень, а це означає: Ми залишаємо біль і страждання в душі, як плями на яблуні. Коли бажали, люди (особливо діти) часто не покажуть, що відбувається у своїх серцях, і якщо це не для яблук, ми не побачимо. Ззовні людина може виглядати щасливо і радісно, але всередині, багато болю, викликаних кимось може приховатися.

І ми маємо можливість виправити це. Ми можемо показати нашим дітям шкоду, що зло і боляче слово викликати. Ми можемо навчити наших дітей захистити один одного, щоб бути такими. Слово не є кулаком і не може вдарити, але це може пошкодити серце. Будьте обережні з тим, що ви думаєте.

www.adme.ru/zhizn-semya/uchitelnica-pridumala-otlichnyj-sposobyasnit-detyam-k-chemu-privodyat-izdevatelstva-1302865/