Учитель прийшов з великим чином, щоб пояснити дітям, які бажали призводять до

Я прийшов до класу сьогодні з двома красивими червоними яблуками. Діти не побачили, але я прокинув одну з яблук на підлогу кілька разів і обидва виглядали однаково.

Я забрав яблуню (упав на підлозі) в руках і почав сказати, як потворився: коса і коса.його колір розсмоктуванняй Тоді я попросив дітей приєднатися до мене (і, ймовірно, я був божевільний) і ім'я яблука. Як тільки ми назвали його: «Смелястий яблуко», «Хто буде потрібно їсти тебе» і так далі. Я не відчував йому трохи шкода.

А потім я підбирав другий яблуко, і ми починали його в будь-який спосіб: «Ви красиву яблуню», «Ваша шкірка смачна», «Що вам красивого кольору».й Я продемонстрував дітей як яблука - вони нерозумні, як апетитні, так і соковиті. Але потім я підібрав ножа і ріжу обидва плоди на дві половинки. Один з них був плоским, красивим всередині, а інший, до якого ми сказали багато непристойних слів, всі плямисті і синці.

Я думаю, що хлопчики мали лампочки в своїх головах час. Так в житті: Коли ми говоримо боляче слово до людини, ми залишаємо біль і страждання в душі - як плями на яблуні. Коли бажали, люди (особливо діти) часто не покажуть, що відбувається у своїх серцях, і якщо це не для яблук, ми не побачимо. Ззовні людина може виглядати щасливо і радісно, але всередині, багато болю, викликаних кимось може приховатися.

І ми маємо можливість виправити це. Ми можемо показати нашим дітям шкоду, що зло і боляче слово викликати. Ми можемо навчити наших дітей захистити один одного, щоб бути такими. Слово не псує і не може ударувати, але це може пошкодити серце. Будьте обережні з тим, що ви думаєте.

номінальний #image10628815