699
Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...
Зустрівшись з ними. життя-курсЯ не можу допомогти, але показати їх мамі і близьким друзям. Зрозуміло, навіть для них, досвідчений у жінок з побутових питань, багато було новим. Більшість всіх, мені сподобалося поради No 7 і No 9, і трюк з залізною кришкою на пляшці. Я сподіваюсь, що вам потрібно.
Корисні поради для життя
Цікаве рішення! Пара петель і контрастна тканина все, що потрібно реалізувати цей прийом.
Насичені після прання речі будуть зберігати дитячі шампунь! Промийте одяг в ньому, злегка розтягуючи при висиханні, і він займе потрібну форму.
Ідея для цього літа: патч-фактура зробить плавлені джинси унікальним!
Звичайний паперовий кліп допоможе носити футболки з зручністю. Розглядається акуратність.
2 рази більше місця в шафі завдяки олов'ям! Кожен вішалка підійде іншим. Донельза домашня винахід!
Дитячий порошок Дуже добре видаляє свіжі жирні плями на одязі! Ще краще солі.
Дуже важлива тканина, яка кріпиться до міток на одязі. Після прання ви дізнаєтеся, як буде поводитися під час прання. Після всього, будь-яка тканина може поливати або сидіти!
Простий спосіб швидко повісити кілька речей на вішальці! Чому я не зробив це перед?
Ось як отримати мереживо з пластиковою трубкою!
Сода та рослинна олія Чистий будь-який, навіть найскладніші плями на кухні.
Простий спосіб очистити імбир! Ложка краще ніж ніж.
Якщо ви варите яйця разом з скибочками лимона, вони будуть легко чистити і будуть дуже смачними!
Це як реальні жінки відкриті пляшки! Якщо в руці немає opener, можна використовувати форсунки до кучерявих вій.
Якщо ви робите це, ваші губи будуть виглядати більшими.
Масаж з тушною щіткою з зволожуючий кремом зробить губи дивно ніжними і покращить їх колір, оскільки кровообіг збільшиться.
Кишеньки для грошей і документів, які будуть корисні при подорожі! Дуже легко зробити це самостійно.
Серветка може використовуватися як воронку для сипучих продуктів! Я завжди роблю, коли я кладу каву в банку.
Встановивши торт шпатули, ви можете покласти кожен шматок на тарілку в ідеальному вигляді!
Я люблю ці корисні ідеї! Будь ласка, покажіть, що ви думаєте про них.
Корисні поради для життя
- Ось що нам потрібно зробити страпон Вони не виглядали з одягу! Прості, але прохолодні трюки.
Цікаве рішення! Пара петель і контрастна тканина все, що потрібно реалізувати цей прийом.
Насичені після прання речі будуть зберігати дитячі шампунь! Промийте одяг в ньому, злегка розтягуючи при висиханні, і він займе потрібну форму.
Ідея для цього літа: патч-фактура зробить плавлені джинси унікальним!
Звичайний паперовий кліп допоможе носити футболки з зручністю. Розглядається акуратність.
2 рази більше місця в шафі завдяки олов'ям! Кожен вішалка підійде іншим. Донельза домашня винахід!
Дитячий порошок Дуже добре видаляє свіжі жирні плями на одязі! Ще краще солі.
Дуже важлива тканина, яка кріпиться до міток на одязі. Після прання ви дізнаєтеся, як буде поводитися під час прання. Після всього, будь-яка тканина може поливати або сидіти!
Простий спосіб швидко повісити кілька речей на вішальці! Чому я не зробив це перед?
Ось як отримати мереживо з пластиковою трубкою!
Сода та рослинна олія Чистий будь-який, навіть найскладніші плями на кухні.
Простий спосіб очистити імбир! Ложка краще ніж ніж.
Якщо ви варите яйця разом з скибочками лимона, вони будуть легко чистити і будуть дуже смачними!
Це як реальні жінки відкриті пляшки! Якщо в руці немає opener, можна використовувати форсунки до кучерявих вій.
Якщо ви робите це, ваші губи будуть виглядати більшими.
Масаж з тушною щіткою з зволожуючий кремом зробить губи дивно ніжними і покращить їх колір, оскільки кровообіг збільшиться.
Кишеньки для грошей і документів, які будуть корисні при подорожі! Дуже легко зробити це самостійно.
Серветка може використовуватися як воронку для сипучих продуктів! Я завжди роблю, коли я кладу каву в банку.
Встановивши торт шпатули, ви можете покласти кожен шматок на тарілку в ідеальному вигляді!
Я люблю ці корисні ідеї! Будь ласка, покажіть, що ви думаєте про них.
Пити Кока-Кола до смерті: вбивця напій! Перший раз я...
Ось що ви можете розповісти про характер великого пальця на руці!