Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Зустрівшись з ними. життя-курсЯ не можу допомогти, але показати їх мамі і близьким друзям. Зрозуміло, навіть для них, досвідчений у жінок з побутових питань, багато було новим. Більшість всіх, мені сподобалося поради No 7 і No 9, і трюк з залізною кришкою на пляшці. Я сподіваюсь, що вам потрібно.
Корисні поради для життя
  1. Ось що нам потрібно зробити страпон Вони не виглядали з одягу! Прості, але прохолодні трюки.

Цікаве рішення! Пара петель і контрастна тканина все, що потрібно реалізувати цей прийом.

Насичені після прання речі будуть зберігати дитячі шампунь! Промийте одяг в ньому, злегка розтягуючи при висиханні, і він займе потрібну форму. Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Ідея для цього літа: патч-фактура зробить плавлені джинси унікальним! Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Звичайний паперовий кліп допоможе носити футболки з зручністю. Розглядається акуратність. Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

2 рази більше місця в шафі завдяки олов'ям! Кожен вішалка підійде іншим. Донельза домашня винахід! Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Дитячий порошок Дуже добре видаляє свіжі жирні плями на одязі! Ще краще солі. Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Дуже важлива тканина, яка кріпиться до міток на одязі. Після прання ви дізнаєтеся, як буде поводитися під час прання. Після всього, будь-яка тканина може поливати або сидіти! Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Простий спосіб швидко повісити кілька речей на вішальці! Чому я не зробив це перед? Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Ось як отримати мереживо з пластиковою трубкою! Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Сода та рослинна олія Чистий будь-який, навіть найскладніші плями на кухні. Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Простий спосіб очистити імбир! Ложка краще ніж ніж. Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Якщо ви варите яйця разом з скибочками лимона, вони будуть легко чистити і будуть дуже смачними! Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Це як реальні жінки відкриті пляшки! Якщо в руці немає opener, можна використовувати форсунки до кучерявих вій. Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Якщо ви робите це, ваші губи будуть виглядати більшими. Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Масаж з тушною щіткою з зволожуючий кремом зробить губи дивно ніжними і покращить їх колір, оскільки кровообіг збільшиться. Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Кишеньки для грошей і документів, які будуть корисні при подорожі! Дуже легко зробити це самостійно. Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Серветка може використовуватися як воронку для сипучих продуктів! Я завжди роблю, коли я кладу каву в банку. Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Встановивши торт шпатули, ви можете покласти кожен шматок на тарілку в ідеальному вигляді! Навіть мій мама не знає ці трюки! #14 допоможе, коли здається, що все йде...

Я люблю ці корисні ідеї! Будь ласка, покажіть, що ви думаєте про них.