Фітнес-модель показала, як підробляти фотографії «Бефор і після» схуднення

Соціальні медіа є джерелом глобального претенсу та брехні. Кожен прагне публікувати фотографії, які показують їх власника з найкращої сторони і навіть показати своє життя, як це не так. Єдине призначення сучасних соціальних мереж не є спілкуванням, але привітне бажання зробити інші люди заздрять вас. Фітнес instagrammer Jessica вирішив закінчити претенденцію на її профілі Instagram, показуючи себе для тих, хто вона є. У той же час вона вирішила показати, наскільки легко вона є підробленими фотографіями втрати ваги в стилі «Бефор і після».

У червні минулого року ландшафтний архітектор Джессіка вирішив змінити своє життя, довести її тіло в хорошу фізичну форму.

Починаючи з програми фітнесу, Джессіка почала профіль Instagram для документування своїх успіхів, які повинні допомогти їй зберегти її класно.

р.

Вона швидко набула більше 50 000 послідовників, але в одному місці вона стала стурбованою, що занадто багато лежить в Instagram.

Так вона вирішила показати, як легко її підробити до і після втрати ваги фотографії. Фото цього «трансформація» не було в 1-2 тижні, але лише за 30 секунд.

"Я хочу бути справжнім, чесний і відкритий." Так, я отримав багато, але мій тіло все ще далеко від ідеального, і ми не будемо незабаром, коли він буде виглядати краще. «Якщо ви підробите свій прогрес, який ви замовляєте? Ви тільки любите себе.

З тих пір, як вона дійсно є.

У будь-якому випадку, Джессіка досягла дивовижних результатів і вона має щось, щоб бути гордим.

Джессіка не хоче показати свою погану сторону, вона просто хоче, щоб люди покажуть більше, ніж вони, щоб прагнути стати краще.

Детальніше в: 4tolololo.ru/content/11519

Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження