Почати весільну фотосесію, вони не підозрюють, що вона буде завершена в лікарні!

Весілля є одним з найяскравіших подій в житті, тому багато молодят не можуть уявити цю акцію без весільної фотосесії. На жаль, ці фото пагони не завжди йдуть плавно, після чого автомобіль зламав півдороги, потім фотограф закривається, потім змія трохи. й

Зустрічайте молодят Johnny і Laura Benson. На цій фото вони тільки виглядають так щасливими, тому що вони не мають ідеї, що попереду.

Фотосесія Bensons на весілля відбувалася біля Конюта заповідника, розташована в Fort Collins, Колорадо, США. По дорозі, коли раптом Іванни відчував кік у гомілці

Ні, вона не була дружиною, хоча це буде краще, якщо вона була її, тому що він був фактично укусом від лущення в траві.

Фотографія Моту Вілбур заявив, що вони перенесли близько 15 метрів від стоянки, коли раптом молодий Райтсон вирішив взяти участь у фотосесії.

На щастя для них, незабаром Ларімер Каунт Парк прибув і фотограф, разом з молодятами, подав йому прапор у руках.

У двох годинах, що муфта робила змійку, Лаура зуміла зателефонувати всім працівникам здоров'я друзям. Кожна бесіда розпочалася, «Ви не вірите, що все відбулося». . ?

І весь час фотограф продовжував зйомки.

Я не можу допомогти їм будь-яким чином, я міг, крім того, щоб тримати свою роботу фотографуючи історію, що сталося на їх весілля день. Я радий, що я можу розповісти цю історію! Вона сказала фотограф Maddie Wilbur.

Ця історія може стати набагато гірше, тому що вся ситуація була досить небезпечною, але щасливо Бенсони є дрібними зараз.

«Ми не знали, якщо раттснемія супроводжувалася веноми, тому прогнози не дуже хвилювалися.» Лікарі сказали, що молодят доведеться витратити принаймні пару годин в стаціонарі, щоб вони могли вивчити прикус. У найгіршому випадку, якщо вони повинні використовувати антидот, Джонні доведеться витратити кілька днів в лікарні.

Після швидкої допомоги Джонні до лікарні лікарі швидко зарекомендували, що змія не була отруйною, а наречена не мала набряків або будь-яких симптомів інфекції.

У разі, якщо наречену було вводжено з тетановою медициною, але після того, як ракетсонейк укус, це було просто квіти.

Але наречена нагадувала про своє весілля.

Після 20 хвилин в стаціонарі Джонні був дрібним і здатний стояти на ногах, які означали, що це час для молодят, щоб піти, щоб відсвяткувати своє весілля.

1970-1859 рр.

"Я ніколи не бачив такого емоційного відродження молодят, всі 184 гості вітають Лаура і Джонні і пообігаючи їх з морем поцілунок і поцілунок", - сказав Мадді Вілбур.

«Я захоплюю Laura і Johnny, які залишились спокійним, тримаючи руки і переймаючись першим великим випробуванням свого нового сімейного життя», - сказав він.

Давайте сподіваємось, що пара медового місяця більш розслаблена, ніж весільний день.

Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження