2513
100-річна жінка стає Vogue Модель
Британська жінка Beau Gilbert стала першою жінкою у віці 100, фотографії яких з'являться на сторінках Vogue. Редакція Про нас Я захоплюю цю дивну жінку! У спеціальному ювілейному випуску журналу з’являться рекламні пагони для мережі Harvey Nichols, на яких працювала філія Пойнтер. Для героїні ця стрільба стала першим досвідом у моделюванні бізнесу. Фотозвіт, панс Гілберт зношує Victoria Beckham top, Dries Van Noten пальто, Ланвін намисто, Valentino окуляри і брюки Роу.
Креативний директор Гарвей Ніколс заявив, що мета цієї кампанії не тільки привітати Вогогу з ювілею, а й вирішувати складну тему віку і старіння для індустрії моди. Про те, як відбувався фотосесія. У ній Джильберт каже, що він любить одягатися і намагається одягатися стильно, навіть якщо він не збирається в будь-якій точці: «Я не плаття для хлопчиків, але для себе». Вона пам'ятає перший раз, вона побачила жінок в брюках в '50-ті роки і як вона застрягла її.
www.wonderzine.com/wonderzine/stylenews/218361-bo-gilbert-livelong
Креативний директор Гарвей Ніколс заявив, що мета цієї кампанії не тільки привітати Вогогу з ювілею, а й вирішувати складну тему віку і старіння для індустрії моди. Про те, як відбувався фотосесія. У ній Джильберт каже, що він любить одягатися і намагається одягатися стильно, навіть якщо він не збирається в будь-якій точці: «Я не плаття для хлопчиків, але для себе». Вона пам'ятає перший раз, вона побачила жінок в брюках в '50-ті роки і як вона застрягла її.
www.wonderzine.com/wonderzine/stylenews/218361-bo-gilbert-livelong