Як не зламати дитячі мрії

Ви знаєте, як сниться діти?

Не обмежуються законами фізики, батьками, милами дистанції, соціальною думкою, критичним ставленням до своїх здібностей та інших раціонацій.

Саме батьки, які зрізають свої крила, ретельно пояснюють, чому неможливо втілити її. Батьки кажуть: «Це нереально», «Це не буває», «Ми не можемо», «Це не буде працювати».

І якщо це маніпуляція снів повторюється часто, діти ростуть у дорослих, які забули, як мріяти. Їх бажання не виходять за межі, які вони встановлюють для себе. «Це нереальне» – це універсальне слово для розчісування будь-якої мрії.

Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Скажіть, «Ми не можемо дозволити собі це ще, але ми розберемо щось». А точніше, подумайте, що «Що можна отримати?» У яких умовах? Що робити про це?

Мрії є двигуном прогресу. Якщо кожен вірив, що політ був нереальним, то зараз не буде літаків. Сонечко з дитиною, уважно слухайте і підтримайте мрії. Намалюйте мрії. Зробіть колаж мрії. Почати мрії, якби ви були дитиною – безмежні. Відкрийте портал для світу можливостей просто, запам'ятовуючи дитячі мрії. Можливо, це час для реалізації дитячої мрії. Ви подаруєте подарунок вашій внутрішній дитині, і він дасть вам потужний ресурс.

Я не говорю про плавлення в хмарах і живих в ілюзіях. Я говорю про мрії, як заклик до дій. Про здорову амбіцію та впевненість у своїх можливостях. Про можливість перевести мрії в наміри, вміння розробляти стратегії, вміння встановлювати цілі. Це те, що ви повинні навчити себе з дитинства -- попросити себе, "Як я можу отримати це?" Що робити про це? Що робити для цього завтра?

Як відрізнити порожню ілюзію? Мрія повинна трансформуватися в план дій. Без бетонних щоденних кроків до мрії, це просто плаваючі в хмарах.

Необхідно взяти відповідальність за сні. Не варто чекати, щоб зробити найкращий день. Люди, які приймають відповідальність за результат, повинні запитати: Що я зробив сьогодні для моєї мети? Які ресурси потрібні? Які здібності потрібно розвивати? ?

Які межі сниться? Наші можливості та ресурси. Можливості можуть бути розроблені. Ресурси можна залучити. Якщо ви змогли змінити свою мрію до плану дій, то все реально.

Якщо дитина говорить, що він хоче говорити собаку, я не скажеш «імозний».

Я покажу вам, що ще немає такої породи. «Чи можливо, ви приймете щось пізніше?» А потім залежить від ступеня інтересу і віку дитини. Ви можете прочитати про породи собак, ви можете розповісти про розвиток вчених. Хто знає, що дитина забуде про цю ідею або в тридцять років буде винахідливим датчикам для собаки і пристрою, який буде транслюватися замість виросту «покрокова спина, або я покусати».

Коли я був дитиною, я мріяв про ляльку, яка насправді їсть. На сьогоднішній день у дівчат є «погані смагляві», які їсти і oop. Я теж мріяв, що на телефоні ви не змогли чути, але й побачити. Не тільки з дому, але з будь-якої точки світу. Так, теж, здавалося б, нереально. Тепер є Інтернет, Skype, таблетки. Сонце настає. Бо хтось не тільки мріяв, але і зробив.

Якщо дитина каже, що він хоче бути президентом, не скажеш «нереальність». Без батьків може дізнатися заздалегідь ліміт розвитку дитини, і вирішувати його «це ви можете, і це не» – просто не має права. Чи є дитина, чи є дитина. А батько може сказати: «Оскарження президента, які риси особистості допомогли їм досягти цього».

Я запитаю, що ви не подрібнити мрії дитини на основі власної суб’єктивної думки та досвіду. Але важливо довести до дитини, щоб втілити мрії не достатньо просто, щоб мріяти, також потрібно діяти.

Автор: Анна Бикова