Вона відмовилася приїхати на вищу зустріч. Знаючи причину, я соромлю її руку!

Витратний клас 9C!

Я хочу подякувати Вам за запрошення на нас 20-річчю.

Я не вірю, що це довго, і я так радий, що у вас є хороші спогади про школу. Але для мене ще цей період в житті залишається найнеприємніший і найнеприємніший.

Ви можете пам'ятати, що восьмому році школи переїхали на інший клас. І все тому, що я не можу слухати контемптуозну тишу, з якою ви зустрілися мене, як я прогулявся в залі. Я зробив це так, що я більше не відчував вашу стипендію сміху за спину і холодні погляди, з якими ви бачите мене.

Цікаво, що всі ці образи не забули. Навіть 20 років тому я можу почути ваші squeaky голоси в моїй голові розповісти мені, що я не добре для будь-якого, хоча я тепер знаю, що я не знаю!

Я впевнений, що не всі, ви виросли, щоб бути хорошими людьми. У вас є діти своєї справи, і я щиро сподіваюся, що вони ніколи не повинні прокинутися вранці з жахливою думкою про те, щоб піти в школу. Не заслуговують!

П. С. Що стосується поїздки на зустріч, то я напевно відмовляється. А 2000 долара я витратив на поїздки і життя в Стокгольмі, пожертвував благодійності. Вони пішли в організацію, яка бореться з шкільними бульбами та психологічними проблемами у підлітків.

По дорозі, після повідомлення цього листа на Facebook, багато однокласників Анники зверталися до неї і апологізованих. З деякими жінками навіть почали підтримувати дружні відносини. Ми сподіваємося, що ця стаття зробить багато людей, які думають. Ми повинні поважати один одному!

Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження