Це просте лікування буде зморшки з вашого обличчя

Автор: Як тільки жінки болять себе молодшим. Але це пошкодження можна мінімізувати, якщо підійти його мудро.

Цей рецепт був переданий мені по косметологу, екс-операційна медсестра. Тепер вона живе в Німеччині, але її метод не може використовуватися там, звичайно, оскільки не існує тривалого тестування. У Росії використовується не менше десяти років, не виявлено побічних ефектів, крім випадків, коли один з компонентів викликає алергію.

4679905

Потрібна: препарат Дімексид, гель Солкосерил.

Після покупки перевірте свою чутливість до них: спочатку нанесіть розбавлений в 10 кип'яченої води димексидом до ліктя, і спостерігати реакцію тіла протягом дня. Потім нанесіть Solkoseril до цього місця, а також див., якщо це червоний або набряк. Якщо все добре, приступайте.

Як застосувати: взяти ванну, очистити обличчя з чим нейтральним, добре мити після цього. Ділте дімексид з кип'яченою водою в співвідношенні 1х10, протріть обличчя ватним тампоном, насиченим цим розчином.

Злий мазок після цього з розчинником і залишити на годину, періодично змочуючи обличчя кип'яченою водою, щоб гель не висохне.

Наприкінці години зніміть гель вологим тампоном. Добре промиваємо. Застосовувати нейтральний нежирний і, бажано, гіпоалергенний крем. І перейдіть до ліжка.

Наступний ранок, дивлячись на дзеркала, ви знайдете, що дрібні зморшки зникли, а більш глибокі сталі практично непомітні. Ця процедура досить здійснити 1 раз в 2 місяці. Найчастіше можна зробити тільки якщо потрібно зняти дрібні рубці, але після цього нанести суміш і гель не на всій обличчі, але строго в певних місцях.

абсолютна протипоказання - схильність до утворення келоїдних рубців, а також алергії на одну з компонентів.

Я використовую це протягом майже трьох років, і хоча я люблю гранату, на обличчі немає нових «маркінгів» і тільки «лаггі» залишаються від старих.