355
Історія автобуса, вагітна дівчина і гарячий хлопець
Жінка 8 місяців вагітна потрапила на автобус. Вона помітила, що хлопець стояв по її погляду і посміхається. Тоді вона з'явилася і переїжджає на інше місце. Після того, як посмішка незнайомця перетворилася в гран, тому вона пережила ще далі. Але хлопець, здавалося б, щоб бути мусульмани більш і більше.
За четвертий раз він сміється на автобусі. Жінки не змогли стояти і скаржаться водію, після чого був заарештований молодий чоловік. У разі, якщо справа допущена.
Суддя запитатиме його що сталося. Хлопець каже,
- Коли ця леді потрапила на автобус, я не можу допомогти, але помітив її позицію. А також, що вона сіла під жувальна гумка рекламний плакат, який читає: "Подвійний м'ятний близнюки на шляху." Я посміхався. Потім вона перемикається до Оголошення «Слоган мазь знизить пухлину», і знову посміхалася. Коли вона займала місце дезодоративного плаката, який читати «Великий зірочок» зробив Тріск, - Я складаю себе назад.
Але, Ваша честь, коли вона сіла на четвертий раз під Оголошенням «Резіна Добрурі може запобігти цьому нещасному випадку!», Я майже загинув сміятися!
суддя:
- Плати скидаються! Закрити справу!
Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Здавалося б, нормальна картина дівчини. Але візьміть ближче...
Курси англійської мови: Це те, що слово "файл" означає.