455
Кокс "Гіпси": так соковита ця страва ще не вдалося!
Грипсі котлети. Важко сказати, що це дійсно блюдо. циганки або так названо, що вона як багатогранна як таємнича нумадиків.
Що б не було, я вірю чесно: Я ніколи не був такі соковиті котлети!
81193
Як приготувати соковиті котлети Склад
р.
Підготовка
Змішайте томати з рудій З отриманої маси утворюють середні котлети і викладають на масляно-масляну каструлю. Варіть блюдо при температурі 220 ° С протягом 25-30 хвилин.
Приготувати на вечерю ці смачні, соковиті, ніжні котлети: родичі будуть задоволені. Запечені овочі ідеально підходять для гарнірів: подавати їх з улюбленим соусом!
Порада та друзі з соковитими тортами за новим рецептом!
Що б не було, я вірю чесно: Я ніколи не був такі соковиті котлети!
81193
Як приготувати соковиті котлети Склад
- 700г мелена яловичина
- 1/2 лофа
- 3 середніх цибулини
- 2 великі кіготи скабі
- 3 середні помідори
- 1 невеликий пакет кропу і петрушки
- 150 мл молока
- 1 ч.л. солі
- 2 ст.л. соняшникової олії
р.
Підготовка
- Змочити скибочки в молоці.
- Цибулю і часник подрібнити блендером, посипати сіллю, додати лоф молока і знову збити до однорідності.
- Додати отриману масу до м'якоті.
- Зніміть шкіру від томатів, після того, як тримати їх протягом декількох секунд в окропу, і виріжте їх невеликими кубиками. Зелена Також розрізати дрібно і змішати з помідорами. Подаруйте мені трохи, отриманий сік шламу.
Змішайте томати з рудій З отриманої маси утворюють середні котлети і викладають на масляно-масляну каструлю. Варіть блюдо при температурі 220 ° С протягом 25-30 хвилин.
Приготувати на вечерю ці смачні, соковиті, ніжні котлети: родичі будуть задоволені. Запечені овочі ідеально підходять для гарнірів: подавати їх з улюбленим соусом!
Порада та друзі з соковитими тортами за новим рецептом!
Вона наносила цей компрес і загортає коліна щільно! Через годину її життя змінилося.
В’єтнамські жінки і перетворили її в найкраще літнє взуття я коли-небудь бачив!