Дівчина з ідеальною фігурою показала наслідки здуття

Блука є дійсно серйозною проблемою, яка турбує величезну кількість людей навколо планети. Ви можете перетворити будь-яку жінку в в вагітну жінку, і будь-який чоловік в пивний коханець. Історія складних відносин з блювотою вирішив поділитися фітнес-блогер Tiffany Brien (Tiffany Brien). Вона взяла кілька фото своєї животі з різницею часу всього 12 годин, щоб розповісти користувачам про тяжкість здуття. І вона досягла успіху.

Зустрічайте блогер Тіффані Брайан

Вона нещодавно поділилася фотографіями, зроблені всього за 12 годин, пізніше показуючи, що вона повинна поставитися з усього часу.

Вона приймала першу фото до того, як вона пішла до ліжка і друга, тільки після того, як вона кинулася. Відмінність у обличчі, тобто на животі.

Фото Тіффани, що супроводжується наступним текстом:

«Ні, я не 6 місяців вагітна». Це мій шлунок після я... Я взяв ці два фотографії 12 годин окремо, зліва перед Я пішов на ліжко, праворуч, коли я прокинув. ?

Ми не те, що ми з’яснюємось на соцмережах. Я хочу поділитися фотографіями мого поганого дня, щоб показати, що ніхто не ідеальний, і це буде добре, щоб мати днів, де ваше тіло не виглядає ідеально. Не хвилюватися, дівчата, це буває навіть краще.

Тіффані відмиває її блювоту на «запобігання сну, стресу, гормонах і непереносимості їжі», всі з яких вона бореться з роками.

Що сідниці Тіффані найчастіше є їжею, так як її шлунок може здатися від їжі, вона регулярно їсть:

«Знайди, що ваше тіло перестає реагувати на нормальне харчування, яке ви зазвичай їсти, і ви повинні його усунути. Ви думаєте, що це весело? Не дуже. й

Тим не менш, Тіффани не винує їжі для його здуття, але стресу.

"Страц." Це кульприт. У мене є дуже стресова робота, яка поціновує мене щодня. Я люблю свою роботу, і я не хочу змінити його на будь-який світ, я просто потрібно більше часу, щоб справити враження, це дозволить мені розслабитися, і мої куртки до "неслухняного" після важкого дня в офісі, писати Тіффані.

Намагатися зберегти її випадковому здушення до мінімуму, Тіффані блоги про діяльність дисконту, і це, здається, допомогти їй боротися з проблемою.

"Я знаю, що я не розумію, і я знаю, як її виправити, але поєднуючи його в мій спосіб життя є найважчою частиною. Хочу поділитися порадами і фотографіями мого досвіду.

Тіффані сподівається, що її фітнес-тренінг надихне багато людей, щоб боротися зі стресом у своєму повсякденному житті, і вони приділяють увагу втратам, які вона має на наших тілах.

Боротьба стресу, відпочинок більше і здоровий!

Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження