Він народився відключений - після 7 років в школі для нього почав пекти.

Одна американка мати втомилася від сина, що лікується в школі. «Я вже звик до бульбації». Ця фраза остаточно зламала серце моєї матері: Я відчував. Я був сердитися - ніхто не повинен звикнути до нього! Не варто доглядати. Біглінг – дегустація. Вони просто неприпустимо і не повинні переноситися. й

746894

Жінка сидів на комп'ютері і написав цю посаду:

«Це час для цього. У нас є діти. Наші люди або інші, вони є частиною нашого життя. Я вирішив розповісти вам історію сина. Може бути змінено, коли люди знають своє минуле.

Навіть найсвіжіші діти іноді відчувають небезпеку і навіть слабкість. І іноді ми всі необхідні нагадування, що люди дуже різні. Ми всі різні.
Михайло народився 26 тижнів вагітним. 4 місяці. Я не його біологічна мати. Але в будь-якому іншому сенсі я його матері. Він провів перші три місяці боротьби з життям. Обхід, переливання крові та ін. Через три місяці, мама закинулася. Він мав впоратися з багатьма фізичними проблемами, щоб стати здоровим і міцним хлопчиком, він сьогодні.

Він не сказав, поки він був 3. Я також почав ходити дуже пізно. Він не мав зуба про рік. Він прокинувся. Але він зробив. І як він кохав! Його посмішка - найкраща річ в житті! Він не має чоловіка, який не любить. Він любить людей, які знижують його щодня. Він прощає і забуває все. Він ніколи не судить всіх. Щодня я намагаюся бути, але я не завжди досягне успіху.

Сьогодні ви примітили його для брекетів, вчора ви примітили його для їжі. Чи знаєте ви, що він не може фізично тримати їжу в роті? Ви коли-небудь відчували, як важко злагоджувати очі або руки? Ці брекети допомогли знизити щелепу, яка ніколи не повністю розроблена. Завдяки їм, він тепер принаймні не спить їжі, і може її поросити. Стоп приготування задоволення від нього.

Ти лікуєш його стільця, зателефонуйте йому шпильку, страшного бобра. Ви не можете просто поспілкуватися з ним і зробити його замкнути. Вам не потрібно подобатися, але вам доведеться поважати. Я змогла розповісти маленьку частину своєї історії. Поділитися, рости, вчитися. Вчимося поважати інших - ви не знаєте, що вони були через. й

Р

Цей статус сердитися мати отримав багато вподобань на Facebook, величезну підтримку від кожного навколо. Михаїл неодноразово побажав здоров'я і щастя з усього світу.

Михаїл, як решта школярів світу, може культивувати повагу іншим і зупинити їх.

Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження