Я спробував все, але тільки що допомогли. Просто покладіть його на зуб і біль відійшов миттєво!

Свердла, непереносимий, розумовий зубний біль У більшості випадків, наприклад, під час поїздки або під час важливої зустрічі. Не гірше, коли у вас є поганий зуб вночі. І, щоб якось почекати ранку, ви досягнете першої допомоги комплекту для знеболювальних машин, що не той факт, що це допоможе...
Я спробував все, але тільки що допомогли. Просто покладіть його на зуб і біль відійшов миттєво!

Головна Засоби від зубного болю Справжня сальвація може бути народна медицинаВін надає практично миттєвий рельєф і повністю нешкідливий до тіла.

інгредієнти
  • 0,5 ч.л. мелених гвоздик
  • 0,5 ч.л. кокосового масла

Підготовка
  1. Змішайте інгредієнти, щоб зробити пасту однорідної консистенції.
  2. Перемістити продукт до відповідної ємності розміром і зберігати його в холодильнику.

За допомогою бавовняного тампона введіть невелику кількість паста і нанесіть до пошкодженого зуба або запалених ясен. У хвилину ви відчуєте вітання. Курчаті рукавички містять найбільш потужні анальний евгенол, а кокосова олія має антибактеріальні ефекти.

Звичайно, потрібно пам'ятати, що, незалежно від того, наскільки ефективним є цей інструмент, ви не повинні соромитися відвідування стоматолога!

Допоможіть другу швидко знімати зубний біль - поділитися статтею з ним!