Артемій Троїцький: Я не жив щасливого життя до 50 років

Я не жив щасливого життя до п'ятдесяти.

Після п'ятдесяти я мав велику зміну мого життя. Я стала сім'єю. Я використовуюсь, щоб бути одруженим кілька разів, але я не мав реальних сімей: більше і більше бореться з друзями, дивний спосіб життя.

Я не жив щасливого сімейного життя до п'ятдесяти. У цьому віці я почав доглядати за дітьми - у нас є дві молоді діти - і будинок. Від реальної, інтимної сім'ї. І в цілому, це, давайте скажемо, передовий вік створює певний психічний затишок.

Коли я був молодий, я хотів все. Я був жахливо боятися відсутнього щось, не намагаючись чогось. Це ставлення, звичайно, змушує вас привести до психіки і феверішного способу життя. Я хотів би зробити речі, які були краще уникнути. Ви відчуваєте себе, як ви приймаєте неправильне рішення, але ви не можете зробити все про це: викрадати юнацьку муфту.

Тепер, на 59, я повністю опинився з тим, що я не збираюся кудись. Я не буду говорити нікому, я пропустиме щось. На цьому ярмарку ванності мій рівень амбіції знизився на надзвичайно низький рівень. Я відчуваю себе набагато спокійніше і щасливіше про це.

Я не робити спорт або будь-який трахнув фітнес і жити спосіб я хочу. На щастя, обмін речовин дозволяє підтримувати досить тонку фігуру і відчувати себе добре. Так фізично я відчуваю себе не гірше, ніж я зробив у молодших років, і морально навіть краще. Я не маю сенсу старіння. Я думаю, що все буде добре, тому що я зараз живе з дітьми: мій син 12 років, мій дочка 4 роки. Присутність засвоюється мені в будь-який спосіб.

Я не думаю, що мені подобається бути молодим, але це не має нічого спільного з здоров'ям, сім'єю та іншими особистісними факторами. Я не хочу бути молодими, тому що я не люблю навколишнє середовище та речі. Я дуже зацікавився вісімдесяти і дев'ятсотами. У роки нуль, я опинився. І тепер, в десятці я дивлюся на те, що відбувається навколо мене, і я відчуваю себе розріджений. Я не хочу витрачати свою молодь в цьому контексті.

Російські чоловіки часто бувають терористичними через свій вік. Нерідко це пов'язано з об'єктивними причинами: росіяни дуже люблять піддихати своє здоров'я, наркотики і загальний розпад для свого тіла. У віці від 50 до 60 років вони відчувають себе як руїни, так і хвилюються про це.

Багато моїх друзів, особливо серед музикантів, не жили цього віку – вони загинули алкоголізму і наркотики. Серед тих, хто пережили, є люди, які люблять глибокі старі чоловіки. Інші, в результаті їх вікової складності, навпаки, починають слухатися. Пробіг після молодих дівчат. У мене є друзі, які в шостому і навіть в сім'ї десять отримав реін під хвістом, і вони намагаються в будь-який спосіб стверджувати свою молодість. Я думаю, що це виглядає досить комічно.

Мені дуже важливо, щоб я був божевільний в моїй молодшій роки, по мій поточний вік я відчував набагато спокійніше. Я оточу себе з людьми, які я відчуваю себе комфортно. Я фільтрував і вибрав те, що я дійсно потребує в житті. Ось чому я відчуваю себе щасливою.

(З книги Володимира Яковлева «Добрий за п'ятдесят».

Категории

Смотрите также

Новое и интересное