330
Вона зрізала всю довжину баклажанів, щоб лікувати всіх кращих літніх закусок!
Гострий, кислий смак цієї закуски підкорює відразу ... Овочі холодної квашеної капусти створюють особливий настрій в спеку, відмінно вписуючи в літній меню! Що б я купити, кожен просить рецепт оригінальних баклажанів з цибулею і морквою фаршу, сауеркра без оцту.
Іван Неймивакін вважає, що регулярне використання бродіння І огірки є запорукою гарного здоров'я в будь-якому віці. Дуже приємно реалізувати це, але я відчуваю, що я хотів би приготувати ці баклажани навіть не знаючи про свої переваги: Я дуже люблю цей смак.
Баклажани з морквою Склад
Підготовка
Поділитися з друзями цей рецепт смачної літньої закуски! Я впевнений, що вони будуть радіти.
Іван Неймивакін вважає, що регулярне використання бродіння І огірки є запорукою гарного здоров'я в будь-якому віці. Дуже приємно реалізувати це, але я відчуваю, що я хотів би приготувати ці баклажани навіть не знаючи про свої переваги: Я дуже люблю цей смак.
Баклажани з морквою Склад
- 1кг баклажани
- 3 морква
- 2 цибулини
- 100 г білих коренів
- 1 ч.л. паприка
- 1 ч.л. чорного перцю
- 1 червоний гострий перець
- 1 голова часнику
- сіль-ложка
- петрушки-селери
Підготовка
- Вимийте баклажани і виріжте їх педюклами. У кожному фрукті зробіть розріз по всій довжині, відступаючи від краю 3 см.
- Відвари баклажанів протягом 30 хвилин в розчині солі - 2 ст. сіль на 2 л води.
- Візьміть баклажани з сковороди, викладіть його на плоску нахилену поверхню і натисніть її зверху на навантаження, щоб надлишок води витікає з них і гіркота відходить.
- Очистити моркву і дрібно порубати коріння петрушки або селери. Нарізаємо цибулю пластинами і обсмажуємо масло до золотистого кольору.
- Подрібніть зелень. Пришийте моркву, зелень і корінь петрушки в олії соняшника, додайте обсмажені цибулю. Додати деякі паприки.
- Ретельно розташуйте начинку в розрізах, виготовлених на овочами. Зробіть баклажан з ниткою і вставте її в банку якомога щільніше. Залийте овочі соляним розчином - 1 л води 3 ст. солі. Зробіть баночки з марлею.
- Після дня зберігання при кімнатній температурі розташуйте баклажани в холодильнику. Після 12 годин, тобто після 1,5 днів після початку приготування їжі, баклажани Вони будуть готові!
- Отримати баклажани з свинини, злегка полів з рослинною олією. Зареєструватися фарширований баклажан в холодильнику.
Поділитися з друзями цей рецепт смачної літньої закуски! Я впевнений, що вони будуть радіти.
Весь цей час у вас була неправильна стрижка! Зверніть увагу на одну деталь...
Ідеальний німий вбивця - хамелін.