Вона потерла соду на ногах щодня протягом 2 тижнів. Результат? Я не бачив цього до!

Нормально. сода для випічки Допоможи мені позбутися від нудот, луків і дрібних тріщин на каблуках! Які інші засоби не використовуються ... Немає спеціальних кремів або масла допомогли мені досягти ідеальної шкіри на ногах!

Якщо ви одягнете взуття, які не зовсім підходять за розмірами, якщо у вас є широкі ноги, прикусаючи кістки на ногах або варикозному розширенні вен, якщо ноги часто набрякають - ви не можете знайти кращий засіб, ніж соди! Я поділився рецептом, перевіреним на власний досвід.

Вам потрібна сода ноги.
  • 5 ст.л. соди
  • душ-гель
  • кілька крапель ефірного масла (лимон, апельсин, лаванда)

Додаток
  1. Для поліпшення ефекту процедури необхідно запарити ноги. Тримайте ноги в гарячій воді протягом 5 хвилин.
  2. Змішайте соду, ефірне масло і гель для душу, щоб ви отримали гліко. Втирайте цю суміш в шкіру ніг під час створення легкого масажу ніг.
  3. Якщо шкіра занадто груба, ви можете використовувати пензлик або пума для рубати соду в ноги.
  4. Промийте соду, змащуйте ноги будь-яким зволожувачем.

Обробка стопи Сода Ви отримаєте ваші результати протягом 2 тижнів! До соди протирають ноги, і ви позбавите від більш ніж просто косметичних проблем. Сода є відмінним засобом для грибкової інфекції.

Маска для ніг соди допоможе позбутися зайвого потовиділення і неприємного запаху, а також сприяти швидкому загоєнню луків.

Ми можемо піти в інший спосіб: випічкаЯкщо ви дійсно зробите їх, вони допоможуть вам здоров'я шкіри. Спробуйте цей дивовижний інструмент і ви будете вражені результатом!