Яблучний пиріг "Sweetheart": соковитий, ароматний, плавлення в роті!

Це один яблуко-мейк Хороша копія моїх рецептів. Коли я приготував його, я пам'ятаю, як я був: Я хочу, щоб він вийшов як на малюнку! Прикрашені зрізаними яблунями, пиріг нагадує тропічний десерт, а начинка ніжна, як суфле.

Головне - правильно вибрати яблука для такого чудового пирога: соковитий, зелений, кислий. Якщо ви дотримаєте пропорції продуктів, зазначених в рецептурі, немає шансу, що торт не вийде! Як це солодко, як смачно це в охолодженій формі. Тексти пісень, а це означає: Я не можу думати про нього спокійно!

Яблучний пиріг в духовці Інгредієнти для тіста
  • 100г вершкове масло
  • 100г сир
  • 100г цукру
  • 200г борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • щіпка

Інгредієнти для яблучної начинки
  • 4 яблука
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 80г родзинки
  • 2 ст. л. коньяку (можна замінити апельсиновим соком)

Сметанні інгредієнти
  • 200г сметана 25% жиру
  • 2 яйця
  • 1 ст. цукру
  • ванілі
  • 2 ст.л. крохмаль

Підготовка
  1. Наріжте вершкове масло ножем на обробну дошку. Запитайте для борошна, перемішайте її з розпушувачем. Приготувати тісто, додавши ваніль, цукор, щіпку солі, ванілі і борошна до олії.
  2. Загорніть тісто в харчовій плівці і залиште його в холодильнику 30 хвилин.
  3. Вимийте родзинки, залийте його коньяком або апельсиновим соком.
  4. Змийте яблука нарізати на 4 частини і обприскати лимонним соком, щоб вони не темніли. Встановити біля 6 кварталів для оформлення. Зробіть поперечні надрізи на них: яблука прекрасно відкриються, як вентилятор, під час приготування.
  5. Куб залишилися яблука. Додайте цукор, сік лимона і пришийте їх до м'яких на слабкому вогні.
  6. Візьміть тісто з холодильника, викладіть дно і сторони форми, попередньо змащуючи його маслом.
  7. Поставте форму тесту в духовку нагрітою до 180 градусів за 10-12 хвилин.
  8. Змішайте сметану, яйця, цукор, ваніль і крохмаль до однорідності. Можна додати 1 ч.л. тертий лимонний пілінг до сметанної начинки: так аромат пирога буде ще більш вишуканим ...
  9. Покладіть тушковані яблука на поверхню тесту, посипте їх родзинками. Можна додати волоські горіхи на волі. Ретельно розташуйте злегка вирізати чверті яблук зверху.
  10. Залийте торт зі сметаною, залийте і запікайте при температурі 200 градусів близько 25 хвилин.
  11. Готовий торт можна посипати цукровою пудрою або кокосовою стручкою!

Схожі млинці Дуже смачно готувати в неділі і святкові дні: так урочисто оформлений, так смачний! Доброго дня - поділитися своїми друзями цим рецептом, вони будуть задоволені, я обіцяє.