449
Яблучний пиріг "Sweetheart": соковитий, ароматний, плавлення в роті!
Це один яблуко-мейк Хороша копія моїх рецептів. Коли я приготував його, я пам'ятаю, як я був: Я хочу, щоб він вийшов як на малюнку! Прикрашені зрізаними яблунями, пиріг нагадує тропічний десерт, а начинка ніжна, як суфле.
Головне - правильно вибрати яблука для такого чудового пирога: соковитий, зелений, кислий. Якщо ви дотримаєте пропорції продуктів, зазначених в рецептурі, немає шансу, що торт не вийде! Як це солодко, як смачно це в охолодженій формі. Тексти пісень, а це означає: Я не можу думати про нього спокійно!
Яблучний пиріг в духовці Інгредієнти для тіста
Інгредієнти для яблучної начинки
Сметанні інгредієнти
Підготовка
Схожі млинці Дуже смачно готувати в неділі і святкові дні: так урочисто оформлений, так смачний! Доброго дня - поділитися своїми друзями цим рецептом, вони будуть задоволені, я обіцяє.
Головне - правильно вибрати яблука для такого чудового пирога: соковитий, зелений, кислий. Якщо ви дотримаєте пропорції продуктів, зазначених в рецептурі, немає шансу, що торт не вийде! Як це солодко, як смачно це в охолодженій формі. Тексти пісень, а це означає: Я не можу думати про нього спокійно!
Яблучний пиріг в духовці Інгредієнти для тіста
- 100г вершкове масло
- 100г сир
- 100г цукру
- 200г борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- щіпка
Інгредієнти для яблучної начинки
- 4 яблука
- 2 ст. л. лимонного соку
- 80г родзинки
- 2 ст. л. коньяку (можна замінити апельсиновим соком)
Сметанні інгредієнти
- 200г сметана 25% жиру
- 2 яйця
- 1 ст. цукру
- ванілі
- 2 ст.л. крохмаль
Підготовка
- Наріжте вершкове масло ножем на обробну дошку. Запитайте для борошна, перемішайте її з розпушувачем. Приготувати тісто, додавши ваніль, цукор, щіпку солі, ванілі і борошна до олії.
- Загорніть тісто в харчовій плівці і залиште його в холодильнику 30 хвилин.
- Вимийте родзинки, залийте його коньяком або апельсиновим соком.
- Змийте яблука нарізати на 4 частини і обприскати лимонним соком, щоб вони не темніли. Встановити біля 6 кварталів для оформлення. Зробіть поперечні надрізи на них: яблука прекрасно відкриються, як вентилятор, під час приготування.
- Куб залишилися яблука. Додайте цукор, сік лимона і пришийте їх до м'яких на слабкому вогні.
- Візьміть тісто з холодильника, викладіть дно і сторони форми, попередньо змащуючи його маслом.
- Поставте форму тесту в духовку нагрітою до 180 градусів за 10-12 хвилин.
- Змішайте сметану, яйця, цукор, ваніль і крохмаль до однорідності. Можна додати 1 ч.л. тертий лимонний пілінг до сметанної начинки: так аромат пирога буде ще більш вишуканим ...
- Покладіть тушковані яблука на поверхню тесту, посипте їх родзинками. Можна додати волоські горіхи на волі. Ретельно розташуйте злегка вирізати чверті яблук зверху.
- Залийте торт зі сметаною, залийте і запікайте при температурі 200 градусів близько 25 хвилин.
- Готовий торт можна посипати цукровою пудрою або кокосовою стручкою!
Схожі млинці Дуже смачно готувати в неділі і святкові дні: так урочисто оформлений, так смачний! Доброго дня - поділитися своїми друзями цим рецептом, вони будуть задоволені, я обіцяє.
Історія мама, син і хлопець в Колісному
Поширити сухі листя в усіх кутах будинку. Коли я знайшов причину, я відразу зробив те ж!