497
Через призму часу: 20 Sex Символів минулого
Час забирає курс найближчим часом. Неважливо, що ви були, скільки людей насолоджувалися своєю роботою і приховали свої фотографії під подушкою, а деякі навіть мріяли про те, що ніч з вами або захотіли діти від вас. З часом колишня краса віддає.
Але ми не любимо наших ідолів для своєї краси (не менше не для неї). Ми любили свою акторську, харизму, свою здатність привернути увагу. І все це ще там. Сьогодні ми запрошуємо Вас на те, що час не працює над талантами та любов’ю шанувальників. У той же час ви можете побачити, які сексуальні символи минулого вигляду. Багато з них зараз понад 60...
Бригітте Бардот - 81
Чер - 70 років
Шарлотт Rampling - 70
Мерил Стереп - вік 66
Діана Кетон - 70
Наталія Селеснеєва - 70 років
Наталія Андрєченко - 60 років
Сігурні Вейвер - 66
Наталія Варлі - 68 років
р.
Джейн Фонда - 78
Р
Джессіка Lange - 67
Золоті Hawn - 70
Катерина Денєв - 72 років
Софійський Лорен - 81
Світлана Светличная - 76 років
доб. 2
Еліна Бистрицька - 88 років
Анастасія Вертинська - 71 років
Аноук Еме - 84
Сусан Сарандон - 69
Мішель Мерсер - 77 років
В кінці хочу побажати всіх героїнів сьогодні колекції хорошого здоров'я і подякувати їм за ті ролі, які принесли нам велике задоволення.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Але ми не любимо наших ідолів для своєї краси (не менше не для неї). Ми любили свою акторську, харизму, свою здатність привернути увагу. І все це ще там. Сьогодні ми запрошуємо Вас на те, що час не працює над талантами та любов’ю шанувальників. У той же час ви можете побачити, які сексуальні символи минулого вигляду. Багато з них зараз понад 60...
Бригітте Бардот - 81
Чер - 70 років
Шарлотт Rampling - 70
Мерил Стереп - вік 66
Діана Кетон - 70
Наталія Селеснеєва - 70 років
Наталія Андрєченко - 60 років
Сігурні Вейвер - 66
Наталія Варлі - 68 років
р.
Джейн Фонда - 78
Р
Джессіка Lange - 67
Золоті Hawn - 70
Катерина Денєв - 72 років
Софійський Лорен - 81
Світлана Светличная - 76 років
доб. 2
Еліна Бистрицька - 88 років
Анастасія Вертинська - 71 років
Аноук Еме - 84
Сусан Сарандон - 69
Мішель Мерсер - 77 років
В кінці хочу побажати всіх героїнів сьогодні колекції хорошого здоров'я і подякувати їм за ті ролі, які принесли нам велике задоволення.
Як це? Поділитися з друзями