Мама на площині не заспокоїла крісельну дитину. Це те, що її сусід зробив.

Молода мама від Алабама названа Ребекка на площині. Неодин, але з маленькою дівчиною в руках. Вона була дуже турботою про дитину, і як вона буде йти. Але польот був гідним - він і малюк кинув, щоб здивувати свого батька, який служив в якості пожежників в армії США.

Тут вона і дитина потрапила на свій рейс, але перед стартом літака Рілі почала збивати і кидати. І відіграти всі неприємності, пасажири почали виглядати ворожно на молодій матері. Напрузі, які вже супроводжували її в останні кілька годин, буквально засніжені. Вона спробувала її до, і так вона заспокоює її маленьку дівчину вниз.

376751р.

На щастя, доля була вигідною молодим матерім, а порятунку було знайдено прямо на борту літака. Що відбулося в наступі жінки віра в людську доброту!

Вона звернулася до рейсу і попросила дозвіл на переїзд в інший ряд, де буде два доступні місця. Вона допускається, і жінка переїхала в нове місце. Треє місце в ряді зайнято жінкою Ніфеша.

Ребекка не встигла заспокоїти маленьку Рилі – останній не зупинився на крісельності. Побачивши це, сусід попросив дати їй дитину, якщо це можливо. У хвилині Riley виглядав вікно з curiosity. Тоді жінка породила дівчину, і коли вона кине, грала з нею до посадки.

Rebecca почав подякувати свого незнайомця, але вона відповів, що вона була щаслива допомогти і грати з такою гарною дівчиною. Крім того, жінка була з дитиною, поки мати справу з коляскою і сидінням автомобіля. Як вона ручила себе, Rebecca не знає!

І після щасливого родіння з чоловіком жінка відразу поділилася сюжетом на Facebook, щоб подякувати їй і поділитися ним зі світом.

“Nifesha Miller, ви ніколи не будете розуміти неоціненну службу, яку ви надали нашій родині. Ти можеш розкачати очі і сердитися, як і всі інші, але ви не Дякую вам, я пережив цей непростий рейс, а не з люпом в горлі, я не можу пам'ятати, що ви зробили. Коли я шукав вас і Рілі, я просто не міг вірити, що це буде кінець, і це буде людина, як догляд і уважний, як ви! Дякую! Боже!

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження