486
Чому старша жінка отримує, тим більше вона потребує друзів
р.
Багато років тому при відпустці з сім'єю на пляжі я помітив групу жінок близько 50. Це було очевидно, що вони мають великий час з жінками: це було свідчено яскравими коктейлями, пляжними мішками з привітами та романами. А що застрягти мене найпомітніше. Вони сміхалися і так переконливо, що вони мимоволі бажали приєднатися.
Згодом я зустрів дві з цих леді в ліфті, і я не можу допомогти, але сказати, що я бачив їх на пляжі і вони виглядали абсолютно щасливими. І сміється.
до Так, ми дуже добре разом, один відповів. Це традиція, яку ми збираємо на цей пляж протягом 20 років. Ми маємо всі труднощі та труднощі, але ми завжди підтримуємо один одного.
до Ви не можете втратити торкнутися з друзями, солодкі, додані другий. Чим старше, тим більше ви пропустили їх.
Я пам'ятаю цю розмову. Я не зроблю мене неправильно, я мав друзів і я любив їх дуже багато, але це не до декількох років тому, коли я досягла 40, що я повністю розумію, що ці жінки означали.
Мій друг втратив чоловіка в літаковій аварії. Вони кажуть, що пари роблять один одному. Він був. Вони були друзями з дитинства, любили один одного і були щасливі до смерті, збитих на своєму домі. Подруга втратила, подрібнила, але це було в цей момент, що ми, всі ті, хто любив її так багато, були там, щоб зняти це важке навантаження.
Я був через багато себе, і я бачив, скільки розлучення болю, захворювання, безробіття може викликати. Ми думаємо, що ми завжди самотні, але це наші друзі, які можуть довести нас неправильно.
Я розумію, що ведення дотику з друзями може бути дуже важко, особливо коли у вас є молоді діти. Немає часу, немає енергії, є багато роботи, щоб зробити. Але одне, що я міцно навчився від пошуку мого друга: сильні дружби до трагедії допоможуть зцілити душу після катастрофи. Вона не забув її друзів в її щасливих моментах, і вони були там для неї, плече до плеча, коли неприємності прийшли.
Дівчата і я походжу в йога разом, візьміть одну каву, подивіться після дітей і плануйте спільні поїздки до природи. Я не суперечать, що улюблені чоловіки грають важливу роль у нашому житті, але є багато речей, які найпривабливіші любовники не розуміють. Вам потрібен друг.
Коли ми йдемо через тумульний період зростання, ми відчуваємо, що ми можемо впоратися з вами, і ми робимо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А якщо ви поставите свій час і енергію в дружбу, то в якийсь день, коли ви йдете на пляж з компанією, ви будете сміятися як інфекційно і відкрито, як жінки, які я зустрів багато років тому, щасливі жінки і друзі.
Кредит Карі Кампаки
Переклад та адаптація Веб-сайт
Фото кредит: 浜у 灞 绀
www.warnerbros.com/studio/divisions/new-line-cinema
86-Year-Old Grandmother Sends Google Подібний Незвичайний запит, що компанія відповіла її особисто
Мама на площині не заспокоїла крісельну дитину. Це те, що її сусід зробив.