86-Year-Old Grandmother Sends Google Подібний Незвичайний запит, що компанія відповіла її особисто

86-Year-Old Grandmother Sends Google Подібний Незвичайний запит, що компанія відповіла її особисто

Бабця дивовижна своїми руками. Але коли вони демонструють непогані методи та інтелект у спілкуванні з Інтернетом такі історії просто розтоплюють серце.

Веб-сайт Вступає до літньої англійської жінки, яка стала інтернет-зіркою на добу. Ось як це сталося.

9 червня Бен Джон помітив незвичайний запит у ноутбуці його 86-річного бабуся травня Ашворт. У пошуковій коробці: Будь ласка перевести ці римські цифри mcmxcviii.

У онуку з'явились, що він опублікував картину екрана на Twitter з коментарем: "Мій Бог! Я відкрив свій великогабаритний ноутбук і побачив, що коли вона Googled щось, вона поставила запит між словами «запалення» і «завдить тебе». Я не можу!

Протягом декількох днів його запис був відреставрований більше 11,000 разів. Не просив Бабця, чому вона зробила це. Виявилося, що вона вважає, що є конкретною особою в штаб-квартирі Google, яка відповідає запитам відвідувачів сайту. І якщо ви попросите його ввічливо, він буде виконувати запит набагато швидше.

Помічено, що заява про те, що його бабуся помітили чиновники Google, які відповіли поодинці на літню леді:

« » » » » » » » » » » » » » »Доброго дня! Я сподіваюсь, що ви океї. У світі є мільярди пошуків, але ви зробили нас посміхатися. І, до речі, ці римські цифри стоять на 1998 рік. Дякую.?

Дивитися також.
Найм'язова бабуся в світі перетворилася 80 років
12 кращих історій, які зміцнюють віру в людство

через twitter.com/push10ben?protected_redirect=true