Як я вирощую 3 фруктові дерева в моєму домі

Як я вирощую 3 фруктові дерева в моєму домі р.

Веб-сайт Є дерева, які можуть виростити всюди без магії.

Багато людей по всьому світу вже вирощували їх зі звичайних кісток. Ці рослини не потребують особливого догляду.

У квартирі дерева можна виростити до 1,5 метрів. Вони будуть наповнені зеленими листями цілий рік. І якщо ви зробите невеликі зусилля, вони навіть будуть смачними фруктами.

Покладіть кісточку на пластину, покриту товстим шаром вовни або марлевою. Зверху накриваємо ще один шар бавовни. Пленти поливу. Все повинно бути рівномірно вологим. Поставте пластину в тепле місце, не протягуючи. Вода в міру необхідності. Вата завжди повинна бути вологою, але не вологою. Після 7-10 днів кістка лопнеться, і розростання буде вилікуватися.

З ножем необхідно ретельно опустити цю вирощену насіння з кісточки лопу.

Насіння пересаджують в горщик так, щоб паросток на поверхні, а рясно поливають. Ми будемо поливати кожен раз грунт стає сухим. Про один раз на 2-3 дні. Процес вирощування такого дерева займає близько 2-3 тижнів.

Для того щоб домашню дерево почати цвісти і ведмеді плоди, її необхідно розщепити. Рік або два після щеплення він почне нести плоди.

А можна насолоджуватися соковитими і смачними фруктами.

Поставте лимонну кісточку між двома бавовняними накладками на тарілку. Вода її до однорідної вологості. Вода повторюється як необхідно, приблизно раз на 3 дні. Як я вирощую 3 фруктові дерева в моєму домі

Після 5-7 днів кістка подарує підйом. Як тільки виростає до сантиметра, пересаджуємо її в горщик землі.

8307034

Вода молодого лимона в міру необхідності приблизно раз на 3 дні. Посада завжди повинна бути злегка вологою. І це дерево буде 14-20 днів після пересадки в землю.

Через рік після проростання лимон можна щепити. Через рік з'явиться перші квіти, які потім перетворять в урожай. У цей період поливаємо лимоном кожні 3-4 дні.

1500456р.

Час від часу садові ножиці потрібно дати дерево акуратною формою. Але це потрібно робити, коли рослина не цвіте або плодів плодів плодів плодів плодів.

У будинку завжди будуть лимони.

Покладіть кісточку між товстими шарами змоченої бавовни або внизу склянки водяного покриття її до половини. При необхідності поливати цукерку або додати воду на скло до потрібного рівня. Як я вирощую 3 фруктові дерева в моєму домі

Чекаємо від 3 тижнів до декількох місяців. Як тільки кісткові тріщини, це означає, що незабаром буде проросток, як це.

Кістка з висипом пересаджують в грунт з відтінком вниз. Пленти поливу після посадки. А потім поливаємо кожні 3-4 дні. Грунт повинен бути трохи вологим. Займе близько 3-4 тижнів, щоб виростити 20-сантиметрове дерево.

Як я вирощую 3 фруктові дерева в моєму домі р.

У домашніх умовах дерево не завжди носить плоди навіть після вакцинації. Але іноді трапляються дива, а через кілька років авокадо може раптово нести плоди.

208234

У цьому випадку ви будете насолоджуватися власним смачним авокадо.

Фото з попереднього перегляду: dasimple. Tags/instagram, Rosendita Lagorera/instagram, sarahrossen/instagram

Веб-сайт: www.instagram.com/la_agorera/