Відомий американський психолог А. Маслоу досліджував групу людей, які досягали високих результатів своєї діяльності. Мавелл назвав їх «самореалізовані люди». Він знайшов, що такі люди ведуть дуже різноманітний, але дуже індивідуальний спосіб життя. На перший погляд не було нічого спільного між успішним підприємцем, відомого романста і відомого диригента. Але Масло знайшов, що для всіх їх неоднорідних способу життя вони були всі надзвичайно цілеспрямовані і пристрасні люди. Кожна з них мала свою основну мету в житті.
Ноя Webster - це успішне досягнення бажаної мети. Креативне прагнення до мети, що, здається, важливо Вам в результаті глибоких відчуттів, бажань і подарунків приносить щастя і успіх, адже в цьому випадку ви живете, як ви повинні. Після того, як людина природи - істота постійно спрямований на деякі цілі. І з того, як людина створюється таким чином, він не може бути щасливим, якщо він не живе в дорозі, визначеному природою, тобто цілеспрямовано.
р.
Мета організації мотивових сил людських потреб і бажань, організації їх енергії, концентрує її як фокусування сонячного світла. Мета генерує молодість і енергію, дає життєвий сенс.
Не може функціонувати нормально без мети. Найбільша загроза для життя і здоров’я – це відсутність чогось жити. На даний момент людина перестає виховати бачення майбутніх досягнень, він вже не є. Природа створила чоловіка таким чином, що він відчуває себе найбільш і щасливим, коли він прагне до деяких цілей, які ще не досягнуто. Очікується краще виконання. Що в руці більше не задовільний. Найнадійніше задоволення залишається з людиною, доки не існує надії на майбутні досягнення. Коли ця надія зникає, кінець приходить до чоловіка.
З цієї причини люди часто хворіють після пенсії. У медицині синдром підживлення добре відомий, коли підрослий орган або частина тіла швидко ослаблює. Не існує іншої групи людей, які схильні до депресії, хвороби та ризику смерті, оскільки ті, хто споживають бездіяльність. Якщо ви перестаєте шукати вперед, ви дійсно перестаєте жити.
Цільове налаштування є найважливішим умовою успішного життя. Американський психолог Наполеон Хілл, у своїй кращій книзі Думка і виростити Багатий, пише: Для того, щоб прогнозувати майбутнє кого-небудь, не потрібно бути
Ви можете зробити це, запитуючи людину одне просте питання: «Що це ваша мета життя і які ваші плани досягнути? й
Якщо ви попросите сотні людей, це питання, дев'ятсотсотсот вісім, які будуть сказати, що це: «Я хотів би жити добре і бути максимально успішним». Незважаючи на те, що це може здатися гарною відповідь на перший погляд, якщо ви трохи поглибше, частіше, ніж ні, ви побачите пасивну людину, яка ніколи не буде нічого з життя, крім лівих речей з таблиці по-справжньому щасливих людей – тих, хто має чітку мету і планує досягти цього. Для того, щоб досягти успіху, ви повинні прийняти рішення прямо зараз, саме те, що ваша мета та окреслити кроки до досягнення цього. І далі: «Спілка, яка має ціль і план, щоб досягти, приваблює можливості для себе. Як ви не знаєте, що ви хочете?
Цільова технологія
Встановити мету не просто корисну роботу, але абсолютно необхідний елемент успішної діяльності. Переможці в житті знають, де вони йдуть. Якщо вони будуть відправлені, то вони не залишають. Вони живуть з метою досягнення цілей інших. Правильно встановити ціль має дивовижну здатність прийти до себе, як і сам. Мета організації зусиль. Виправлено в розумі і обробляє весь підсвідомий, він починає автоматично впливати на вашу поведінку, направляючи її для досягнення результатів. Психологічний ефект цього буде таким чином, що завдання стане настільки закріпленим у Вашому підсвідомому, що вона буде прийнята як модель, так і план дій, які в кінцевому підсумку домінують ваше життя і послідовно призводять до досягнення мети.
Виходячи з вище, ми пропонуємо вам наступні технології налаштування цілі:
По-перше, фокусуючись на певній мети.
Щоб жити таким повноцінним життям, ви повинні заповнити проміжок між де ви зараз і де ви хочете бути. Не фокусуватися на цьому шасі. Ключ до подолання це міст, який потрібно побудувати. Міст легко будується завдяки чіткості зору.
Мета - специфічне зображення бажаного результату. Будь-яке, що не є специфічним, незнімним, не може виконати функцію організації мети. Бетонність призначення - це якість, яка стає стимулятором думки.
Особлива мета, зафіксована в розумі і проводиться в ній з наміром виконання, починає автоматично впливати на всі ваші дії для досягнення цієї мети.
Коли ви підключені до вашого істинного призначення і він живе в межах вас, необхідні дії, щоб реалізувати його, якби магія.
По-друге, формуємо мету в плані позитивних думок.
Є два альтернативні стратегії мотивації. Ці стратегії діють в різних напрямках і з різними результатами. Про те, що ви хочете або що ви не хочете. І є важливим. Після всіх можливі небезпечні ситуації, а також приємні і корисні речі. Однак, якщо ви прагнете вибрати один з них, ваша життєдіяльність стає зосередженою або на досягненні успіху або уникнути невдачі. Мотиваційний напрямок – це психічна програма, яка впливає на життя.
Якщо ви хочете, щоб ви не хочете. Наприклад, якщо ви замовляєте свою мету, “Я не хочу, щоб не зануритися, коли я не,” або “Я не хочу хворіти”, ви думаєте про те, що ви не хочете. Але коли люди думають про негативний, що відбувається в житті, бо вони зосереджені на ньому. «Я хочу, щоб дізнатися, що я ще не робив», - або «Я хочу бути здоровим». Не тільки робить цей звук краще, але він істотно відновлює мозок, щоб підготувати вас до дії. Зміна способу завдання виражається на протилежність - це проста операція, яка, однак, може змінити багато.
По-третє, вкажіть свою мету, щоб ви могли самостійно досягнути дій інших.
Якщо реалізація вашої мети залежить від зусиль або бажання інших, ви можете знайти себе в бездіївній ситуації. «Я хочу, щоб люди перестали критикувати мене за мій зовнішній вигляд». Таке слово залишає вас в слабкому положенні, тому що реалізація вашої мети тут залежить від інших, а не від вас. «Що робити, незалежно від ставлення інших?» Ви і тільки ви несете відповідальність за досягнення мети. Це дає вам відчуття впевненості та здатності діяти.
По-четверте, не варто забувати про те, що ви досягнете мети.
Уявіть, що ви вже досягали мети і отримали бажаний результат. Створіть явну версію того, що вже сталося. Досвід роботи в якості живої реальності, введіть її.
Створення бетонного, докладного і живого образу, що ви хочете, розробити докладний сценарій, в якому ви безпосередньо володієте володінням, є основним посиланням в процесі налаштування цілей. Це не тільки мобілізує ваші зусилля, але і дозволяє визначити заздалегідь, чи буде Ваше бажання давати вам те, що вам потрібно, чи варто його переслідувати.
Перебування замкнених у вашій голові навряд чи керуйте вашими діями в день і в день. Це буде стільки інструкцій, що вам потрібно зробити через життя, як дивовижна для блендера, втраченого у степу.
Якщо у вас є негативна реакція на переживання явного досягнення, виділіть те, що ви відповіли. Повернутися до налаштування конкретної мети, повторити весь сценарій і замінити частини, які викликали ваші негативні реакції, потім уявіть все знову і перевірте ставлення до того, що ви отримали. Зберігати заміну деталей і адаптувати результат до повного відчуття, що це саме те, що потрібно.
П'ятий, виконує екологічну перевірку можливих наслідків досягнення мети.
До того, як ви досягнете результату в реальності, це означає, що ви продовжуєте жити з нею. Які зміни, які відбуваються у вас, впливають на ваших близьких? Як змінити відносини з ними, які проблеми можуть виникнути? Ви можете підготуватися до того, що ви шукаєте.
Багато простіше вносити зміни до візерунка костюма, ніж намагатися відтворити її, коли він зшивається. Заборонити будівництво будівлі на етапі проектування набагато простіше, ніж при його будівництві або вже побудованій конструкції.
При налаштуванні головної конкретної мети головне правило повинно бути: якщо рішення вимагає внутрішніх зусиль від вас, а результат не викликає задоволення, то, очевидно, ви намагаєтеся змінити природний перебіг речей. І що загрожує невдачі. Якщо ви попросите собі питання і дійсно відчуваєте себе спокійно, то ви опрацьовували рішення на основі істинного стану справ, а потім результат буде те, що вам потрібно.
Шість, зафіксуйте своє призначення в підсвідомому.
Після того, як ви сформульували основну конкретну мету, її необхідно вводити і зафіксувати в підсвідомому стані, проникнути до «браїну кісток».
Психологічний принцип на основі якого мета, сформульована вами, фіксується в підсвідомому, є автозбіжності. Придбання спрямований на почуття; його головний інструмент повторення.
Кожна ніч перед сном, закрийте очі, перевірте уяву образ досягнення, як ви хочете. Зарядьте візуальну картину успіху. Для цього збільшіть розмір і яскравість цього образу, додайте живі кольори, зробіть зображення об'ємним і динамічним. Побачити, як він починає світитися з пульсуючим світлом. Вважаю, що привертає увагу більше і більше кожного разу. Збагатити зображення досягнення з захоплюючою музикою. Подаруйте стерео звучання. Він міцний, надії звуки, які стануть для вас, втілює нові сили для майбутніх дій. Нехай це згасить вас, надихає ентузіазму. Насолоджуйтеся ним. Здійсніть те, що це принесе. Припустимо, все це можливо. Аукен у собі сильне бажання досягти результатів, стати зараженим ентузіазмом, знову і знову замислюючись про ваші прагнення. Зосередьте свою увагу на них. Підтримайте віру в успіх. Нехай це стане Вашою обсесією.
Підсвідомий як магніт. При ретельному налагодженні чіткої мети вона прагне залучити все необхідне для досягнення мети: корисні знання, правильні люди, важливі випадки, правильні рішення.
Наведені вище технології дозволяють зосередити всю вашу увагу, міцність, енергію на досягненні мети і допомогти вам довести себе з найкращої сторони.
З цієї точки зору ви помітите, як інформація про об'єкт призначення вашого життя почне ввести поле зору і можливості, які призведуть до того, щоб досягти його буде розгортатися до вас.
Відомий, що ідея фіксується розумом і фіксується в ній як бажання наборів в енергій руху, які не можуть бути підкорені. Висловивши ваші бажання, ваші думки переглянуті реальність. Ви проникнете в найглибші реалії вашого буття.
Думка є найбільш високо організованою формою енергії. Визначте свою особистість і приваблює події, які гармонують з природою ваших ідей. У науці це явище відомий як енергетично-інформаційний резонанс. У практиці, якщо успіх приваблює успіх.
Так звані «флі пікап» або «премоніція», що дає вам чіткість при прийнятті рішень або вибираючи дії, крім всіх логічних і причинних відносин, є результатом хвилі думки, записаного вашим розумом.
Принцип енергетично-інформаційного резонансу і права залучення (природа), завдяки чому так приваблює її, пояснює важливість позитивного мислення і початкового ставлення до успіху. Якщо розум має тенденцію залучити від ефіру ті психічні коливання, які гармоніюють з переважаючими думками вашого розуму, легко побачити, чому позитивне мислення, спрямоване на удачу і володіти силою впевненості, привабить ідеї, в яких домінують думки успіху.
З книги Жданов О.І. 10000 днів. Управління життям