454
Щасливі сім'ї 13 осіб
У сучасному суспільстві не прийнято мати багато дітей. Середня цифра в діапазоні 1-3. Уявіть, що наші бабусі були як середні 6-10 дітей.
Журналістка, що працює на Бостонському журналі, зацікавила сім’ю та провела фотосесію у 1920-х роках.
Склад сім'ї був наступним чином: батько і мати, 10 дочок, 2 сини і дитина... що важко виявити з старих фото.
594397
На момент зйомок, найстарішими з дітей були підлітки, а наймолодшим дітям було близько 4. Прийняття, звісно, мама малюка.
Для того, щоб створити сімейне життя вимагає багато зусиль, і є ще багато дітей. Тексти пісень, а це означає: Але вони, здається, зробив це!
Мама і тато на відпочинок.
Для полірування взуття голова сім'ї розробило особливий підхід до економії часу.
Щоб перемістити всю сім'ю в одному машині, необхідної майстерності і кішки.
Це як моя сім'я переїхала в машину. Невеликий, але не боляче.
3610Р. 4200Р.
Під однією парасолькою просто неможливо розмістити всі.
Але вони не втратили надії...
Такі старі фотографії викликають тільки позитивні емоції. Ви знаєте, як сім'ї закриті. Кількість дітей не вплине на це.
Журналістка, що працює на Бостонському журналі, зацікавила сім’ю та провела фотосесію у 1920-х роках.
Склад сім'ї був наступним чином: батько і мати, 10 дочок, 2 сини і дитина... що важко виявити з старих фото.
594397
На момент зйомок, найстарішими з дітей були підлітки, а наймолодшим дітям було близько 4. Прийняття, звісно, мама малюка.
Для того, щоб створити сімейне життя вимагає багато зусиль, і є ще багато дітей. Тексти пісень, а це означає: Але вони, здається, зробив це!
Мама і тато на відпочинок.
Для полірування взуття голова сім'ї розробило особливий підхід до економії часу.
Щоб перемістити всю сім'ю в одному машині, необхідної майстерності і кішки.
Це як моя сім'я переїхала в машину. Невеликий, але не боляче.
3610Р. 4200Р.
Під однією парасолькою просто неможливо розмістити всі.
Але вони не втратили надії...
Такі старі фотографії викликають тільки позитивні емоції. Ви знаєте, як сім'ї закриті. Кількість дітей не вплине на це.