418
Послухайте сльози: жарти про російський футбол
Футбол лихоманка в повному гойдалці, але деякі матчі російських громадян не радують всіх. Що залишилося для шанувальників? Просто приречена. Веб-сайт публікує підбір народних анекдотів на тему російського футболу.
Російські футболісти взяли на поле, щоб захистити честь країни. Ви повинні просто грати в футбол.
Чи можна ви зробити без сигарет, пива, комп'ютера та футболу?
до Моя дочка, чому ти так жорстокий? Я тільки навчаю тебе з дитинства!
Про футбол і я нічого не сказав, бо я ніколи не зацікавився футболом.
Я люблю гравців у нашій команді.
22:00 - Мед, що важливіше Вам: мене або футбол?
23:50 - Звичайно, ви!
кішка футболіста ніколи не спить в м'ячі.
- Чи існують будь-які спортсмени в Росії, які не використовують допінг?
- Звісно я до. Футболки. Ви можете побачити, що з результатів.
На Євро 2016 можна організувати правові борти шанувальників. Проблема полягає в тому, що вони обов'язково матимуть своїх шанувальників.
Вам потрібно жити в такому випадку, щоб ви платите 930 мільйонів рублів тільки за не тренерів російської національної футбольної команди. Fabio Capello.
до Як ви думаєте, що деякі божевільні мільярдери можуть купити всіх гравців російської національної команди?
- Прийняття до органів.
- Чи ви бачите, як наші слова відчувались вчора?
- Вимкнено телевізор після матчу.
The Boycott of the 2018 World Cup by the main football powers - це найбільш реалістичний шанс для російської команди, щоб виграти її.
Футбол є останнім правовим способом купити Negro.
Веб-камера
Російські футболісти взяли на поле, щоб захистити честь країни. Ви повинні просто грати в футбол.
Чи можна ви зробити без сигарет, пива, комп'ютера та футболу?
до Моя дочка, чому ти так жорстокий? Я тільки навчаю тебе з дитинства!
Про футбол і я нічого не сказав, бо я ніколи не зацікавився футболом.
Я люблю гравців у нашій команді.
22:00 - Мед, що важливіше Вам: мене або футбол?
23:50 - Звичайно, ви!
кішка футболіста ніколи не спить в м'ячі.
- Чи існують будь-які спортсмени в Росії, які не використовують допінг?
- Звісно я до. Футболки. Ви можете побачити, що з результатів.
На Євро 2016 можна організувати правові борти шанувальників. Проблема полягає в тому, що вони обов'язково матимуть своїх шанувальників.
Вам потрібно жити в такому випадку, щоб ви платите 930 мільйонів рублів тільки за не тренерів російської національної футбольної команди. Fabio Capello.
до Як ви думаєте, що деякі божевільні мільярдери можуть купити всіх гравців російської національної команди?
- Прийняття до органів.
- Чи ви бачите, як наші слова відчувались вчора?
- Вимкнено телевізор після матчу.
The Boycott of the 2018 World Cup by the main football powers - це найбільш реалістичний шанс для російської команди, щоб виграти її.
Футбол є останнім правовим способом купити Negro.
Веб-камера