Британський дідусь підписав запит, що Google Had Відповісти її Особисто

Наші мами і бабусями також використовують Інтернет, хоча не так впевнено, як ми. І все ж вони дуже хороші, що у своїх років вони не бояться вивчати нові речі! І ми маємо багато вчитися з них. Це підтверджується останніми історіями про 85-річний бабуся, який був настільки приємним і випадковим чатом з Google на тему «Ви», що представники Google не змогли розслабити свої почуття.

Історія проста: молодий Briton назвав Бен Джон відкрив ноутбук свого 85-річного бабуся, травень Ашворт і побачив її бабуся намагається знайти потрібну інформацію на Google - що ми робимо практично щодня. І всі її пошуки дивилися щось, як це:

«Будь ласка перевести ці римські цифри: MCMXCVIII. Дякую.

Підхід Бена був мусульмани, тому він вирішив поділитися новинами з друзями на Twitter:

Ой мій Бог, я відкрив ноутбук Бабця і побачив, що вона вставляла “запаш” і “завдяки тебе” при Googled щось. Я не можу!

Бабця травень, як і людина, просто вірив, що це як попросити Google. Чи не є в Інтернеті етикет?

Найпопулярніші бджолині. Користувачі посміхнулися в одному голосі і надіслали велику привітання своїм бабусям, який став уособленням британської полоності. І хтось написав, що бажати Бена буде єдиним лівим, коли машини нарешті завоювали людей.

У британському підрозділі Google дізналися про великогабаритних бабусях.

І офіційна відповідь на запит запиту не довгадав:

"Діти Бабця" Зареєструватися Ми сподіваємось, що ви добре робимо. Ми отримуємо мільярди пошуків, але ви зробили нас посміхатися. Я, до речі, відповідь 1998. Дякую.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження