Ось як звичайні менеджери середньої руки живуть в Японії

Багато людей, які зацікавлені в Японії, часто запитують: як живуть японські? Я маю на увазі, як він збирається в домашніх умовах?
Іноді є повідомлення, в яких люди не тільки в словах, але і в фотошоу і говорять про відвідування звичайної японської квартири. Жителі країни випливають сонце часто називаються візитом (якщо ви порівнювати з Росією) і причинами цього можуть бути кілька. Особисто мені здається, що головна причина, ймовірно, все ще сором'язливість – вони не хочуть показати своє життя, умови житла не такі ж, і в цілому для більшості це незвичайне.
Деякі мої друзі з Осаки (молода пара) не мають особливих комплексів з цієї нагоди, і я зумів відвідати свою квартиру і взяти деякі фотографії.

Відразу не попереджайте – ніякого художнього значення з картинок не слід очікувати, це просто звичайні інтер'єри житла, де можна отримати більше або менше деяких ідей будинку

1,1 км Так, познайомитеся з Кімурою-саном зліва і дружиною, Ері-чаном, праворуч, запрошують в'їхати в будинок .

2,2 км Але починайте на вході. Зовні, їх автомобіль паркований - крихітний Daihatsu:

3. У Звісно, вони мають місце в внутрішньому паркінгу під будинком, але коли вони виходять за короткий час в місті, вони залишають машину на аварійному виході:

4. У В будинку є кілька поверхів, але в ньому, на відміну від багатьох інших нових будівель Осака, більшість квартир багатометролитанові:

5. Умань Це аварійний вихід. Відеодомофон тут:
р.

6. Жнівень Поблизу аварійного виходу є поштовими скриньками і навіть є вендинговий апарат для продажу напоїв:

324737р.

7. Про нас І ці білі ящики є своєрідними сейфами для зберігання посилок і посилок. Вони встановлюються у всіх нових будинках.
Як працює ця система? Наприклад, я резидент квартири No 601 і я повинен отримати пакет від послуги кур'єра Black Cat. Я залишила будинок для магазину і в той момент кур'єр прибув. Він назвав домофоном кілька разів, зрозумів, що я не був там і з-за кордону будинку він міг поставити посилку в одну з вакантних відсіків цього сейфа. Коли він кладе посилку в ящику, він набирає кількість квартири, 601, а потім пише мені повідомлення: "Так що вони кажуть, я прийшов і не знайшов вас додому, покласти посилку в номер коробки 1. « » Я ходжу додому, читаю повідомлення, перейдіть до цієї машини, прикладіть свій комп'ютер ключ до входу - комп'ютер бачить, що ключ до номеру квартири 601 і відкриває коробку, в якому є пакет, призначений для квартири 601:

8. У Тримати. Це інтер'єр головного залу, де головний вхід до будівлі. Ось в прохолодному (або теплому, в залежності від сезону) кондиціонер ви можете сидіти чекаю друзів

9. Навігація Нескладнені ювелірні вироби:

10. Відеодомофон головного входу, більший:

р.

11. На першому поверсі будинків ліфтом є дисплей, що відображає картину з кабіни. Для безпеки:

12. Картина до речі хорошої якості

13.00 р. Сам ліфт комфортний, написи англійською мовою навіть присутні :-) Призначає наступну зупинку :-)

14. Деякі вікна багатьох квартир виходять на загальний балкон. Звичайно, вони закриваються спеціальними залізними стійками, але це не додає комфорту. Моя друзі щасливі - всі свої вікна виходять на зовнішні стіни будинку:

15.00 р. Це виглядає як вхід в квартиру - лампа з числом, на дно лампа для підсвічування підлоги в темному, інтерком. Ліворуч - це ручка, щоб повісити парасольку або сумку під час відкриття дверей. Самі двері виготовляються з металу, хоча не так важко і міцно, як в Росії.
Габаритний зображення

16.00 р. Ми нарешті отримали квартиру :-) Я спробую пояснити макет як .

На праві можна побачити білу брок, де кожен залишає взуття - це вхід. Я стояча в передпокої, що веде до відпочинку квартири. У передпокої є шафа прямо на курсі:

17.00 р. Тепер я перевернув 180 градусів і передпокій за мною. На лівому в'їзді до маленького приміщення, праворуч на перебігу - в'їзд до туалету:

18 років Відкрийте двері зліва і дивитесь всередині. Маленька вітальня, письмовий стіл, телевізор, футон (подушка на поверсі) На лівому (не видно) є великий шафа. Світильники всіх світлодіодів, великий діаметр. Зверніть увагу на розетку під стелю - будівельники забезпечили електро- та телемережі навіть там:

19.00 р. Тепер ми подивимося на дверцята, яка була прямо на курсі. У вас є туалет. Ніде в Японії (крім готелів) я коли-небудь бачив поєднану ванну кімнату з туалетами. Все завжди окреме і іноді не в околицях.
Ще одна точка - за замовчуванням у всіх нових будинках встановлених туалетів з контролем - дистанційно з кнопками зліва:

20. Після фото номер 17, коридор виходить прямо. В наявності три двері. Двері зліва - двері до ванної (перша частина). Двері безпосередньо до вітальні і кухні. Дверцята праворуч - це ще один невеликий номер. Давайте подивимося на це першим:

21. Інша вітальня. Правда, вона служить для всіх сортів ясен .

22. Тепер пройдемо прямо через двері з фото 20 провідних в вітальню і на кухні. Відразу на лівій стіні за дверима є своєрідним дистанційним керуванням практично все в квартирі :-)
На лівому є світлові вимикачі у всіх кімнатах, посередині розташовані газові та гарячі панелі управління водою у ванній кімнаті, праворуч є інтерком:

23. Переміщення. На лівій руці є кухня, де господиня готує простий обід :-)
Кухня має доступ до маленького балкона. Великий двосторонній холодильник, капюшон над плитою ... не дуже багато шафок для зберігання посуду - по суті, тому здоровий пан знаходиться на увазі. За холодильником є ще одна дверцята, що веде до ванної кімнати. Що, власне, є дві двері у ванній кімнаті - одна з коридору (фото номер 20) і друга з кухні:

24. Двері на кухню балкон:

25. Тепер розглянемо ванну кімнату (з кухонних дверей). Велика раковина, дзеркальні шафи для зберігання косметичних продуктів

На лівій стіні є допоміжна панель управління для ванної кімнати - функції сушарки, сауни або кондиціонера можна контролювати звідси. Двері для ванної відображаються в дзеркалі:

26. Дивитися зліва - є пральна машина (на спеціальному піддону звичайного) і трохи праворуч видно двері в зал:

27. Це ванна кімната. З віконцем краса

Зверніть увагу на душову воду і підлогу - в Японії, як правило, душ не у ванній кімнаті, але стоячи (або сидячи) тут, на цьому грубому пластику

У ванній кімнаті передбачена водовідведення (маленька люка під ванною). Дзеркало показує відображення двох контрольних панелей - один для ванної кімнати, другий для відпочинку функцій (сауна та ін.):

28. Повернутися до вітальні. Якщо ви знову подивитеся на фото номер 23, з кухнею, то справа за мною я знайшов ще одну дверцята - це був в'їзд до господарської спальні. Я не пішов всередині, власники були дуже сором'язливі, видалені з дверей :-) Номер великий, просторий ... європейське ліжко, комп'ютер, шафи, і є також доступ до лоджії:

29. У вітальні є невеликий диван:

30. Ліворуч від дивана – це щось схоже на тумбу з власником «закриття»

Коміка, чайна книга, сімейні фотографії.

31. Вони одружилися порівняно недавно, в серпні року до, і до того, як вони віддали рік і половину .

Ми працюємо разом з тим, як менеджери. На роботі та зустрічі :-)
Невелика весільна фото можна побачити в нижньому праві картини - вона показує Ері-чан в червоній сукні

32. На стіні навпроти є стілець і комод з святковими стравами:

Р

33. Для права телевізора і Playstation3:

34. Що про іграшки? :-

км

35. На стіні за поставкою ТВ люків і примусовою вентиляцією. Повітря в квартирі дуже чисто:

36.00 Р Кондиціонери в кожному номері:

37. Ось другий вихід на велику лоджію (простір з оздобленою спальнею). Двері скрізь розсувні - які звичайно не дуже хороші через слабку жорсткість в холодному сезоні

О, це жита, яку ви не можете глазурувати, тому що інший номер може бути організований :-)

р.

38. Знову всі нові будинки на балконах або лоджіях мають умивальники з подачею води - для полегшення догляду за квітами:

39.00 р. Що про японському будинку і ніяких коштовностей? :-) Наприклад, це бездротовий робочий пилосос. У Росії, до речі, продається:

710664

40. Зателефонуйте Ведучі лікувалися тим, що Бог відправив. У цей день він послав їм великий асортимент суші, холодної води з льодом і деякими валками:

41. Я не їсти.

42. І це одна тріщина всі .

43. Невеликий з'їзд до питання, що японці люблять повісити все на телефоні - ось один з власників телефонів:

Перегляди

44. Кімура-сан захотілася навколо всього часу і зроблених осіб

І якщо серйозно і на тему посту, я відразу відповість на деякі можливі питання. У квартирі є нові і купили в минулому році на кредит. По суті, майже велика більшість японських нових будівель продаються на кредит протягом 30 років. Проценти не дуже високі, близько 3 відсотків на рік, навіть ймовірно, не менше, близько 2-2.5%. Підлога квартири становить близько 90, вартість в момент придбання склала близько 35 млн. грн., тепер ще менше. Так, не дивуватися, японська нерухомість має цікавий майно, щоб стати дешевшою після покупки, так як інструмент для фінансових інвестицій, цей варіант не розгортається :-)

45. Дякуємо Кімуре-сану і Ері-чану, поки ми знову зустрічаємось! :-)

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження