Дитина ran прямо в руки незнайомця. Що ще не можна вірити!

Кожна дитина у віці трьох років має бажання. Дяки вантажівки, наприклад, мрії про стати пожежником. Так само, як батько. Однак у дитини практично забути, як сниться - боротьба з раком відійшло всі свої сили і надії.

Трекер впав, коли він був роком і половиною. З тих пір, поки дитина повинна бути в лікарні весь час - рак був дуже агресивним. Сім'я Трекерів проживала в Гаваї, але їм довелося переїхати в Нью-Йорк для кращого лікування.

р.

Після лікарні, який був 3-річної хлопчиком, вирішив відвідати волонтера та пожежогасіння Джим Грисммер. Побачивши його, маленький трекер впевнено підійшов і вводив себе до чоловіка уніформи з усіма його недбалою серйозністю. «Я раптом побачила маленьку хлопчика, що мене з визначенням. Потім я поширю свої руки, і він буквально слізився на вершині мене і захопив мене щільно. Ми відомі один одному за роки, Джим сказав.

Габаритний зображення

При навчанні, що маленький герой мріє стати пожежником, Джим зробив його почесним членом його команди. Кар'єра вантажівки вирушила на гору! Серце матері доторкнулося.

Після того, як зникла пухлина хлопчика, і його батьки знову сподівалися на щасливу і безтурботну дитину сина. На щастя, тепер Трекер також зробив лояльні друзі з Нью-Йорка, які, безумовно, допоможуть йому зробити свою мрії реальність.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження