Незважаючи на сліпість, це дивовижна кішка може зробити багато!

У той факт, що деякі тварини мають будь-які аномалій або деформацій не означає, що їх духи зламаються. Тварини можуть адаптуватися дуже добре і їх прагнення до життя. Веб-сайт Він розповідає історію кота імені Рей.

Рей народився сліпий. Але її батько людини Олексій ухвалив рішення про визнання її незважаючи на сліпий Незважаючи на сліпість, це дивовижна кішка може зробити багато! .

Олекса також взяла сестру Лея. Alex коментує: «Для народження вона була сліпою, її історія говорить, що вона мала операцію, щоб закрити її очі розетки і запобігти можливості майбутніх інфекцій. Я прийняв рішення прийняти їх практично миттєво, коли мій друг відправив мене картину з них - і ніколи не пошкодив його.

2623940

Ray є дуже милий кошеня. І вона любить її тато Незважаючи на сліпість, це дивовижна кішка може зробити багато! .

Незважаючи на те, що Rey не може бачити, всі інші почуття компенсують свою увагу, і вона дізналася, щоб рухатися спокійно.

Але що дивує Як привезти об'єкти Він каже: "Перший раз, коли я зрозумів, що я був об'єктом. Вона приніс мені іграшки, щоб грати з. Я кинувся і вона приніс її назад. Дуже дивний!

І ось відео про гру Рей.

Дуже щаслива кішка! Незважаючи на сліпість, це дивовижна кішка може зробити багато!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8