390
9 причин, чому діти до 12 повинні зберігатися від гаджетів
р.
Ми вже звикли до того, що навіть молоді діти швидко навчаються обробляти таблетки і смартфони, крім того, для них створюються безліч яскравих і цікавих ігор і додатків. Але які небезпеки дійсно позбавляють нові гаджети?
Веб-сайт Я пропоную вам час, щоб прочитати цю статтю, яка, на основі наукових досліджень, розповість вам, яка шкоду може викликати наші діти надмірне фасцинування з сучасними технологіями.
1,1 км Від народження до 2 років мозок дитини потрійний за розміром і продовжує рости до 21 років. Вплив сучасних гаджетів на розвиток мозку (телефони для мобільних телефонів, інтернет, телебачення) додатково прискорює його розвиток – але це не завжди добре. Як показали дослідження, використання гаджетів може призвести до розладу дефіциту уваги, когнітивних затримок розвитку, труднощів навчання та тангурів.
2,2 км Рух є запорукою здоров'я, крім того, він збільшує увагу і навчання. Але діти, які пристрасують про сучасні іграшки, переходять набагато менше - і, в результаті, починають лагатися за розвитком.
3. У Проблеми з зайвою вагою
Дослідники також виявили, що надмірна вага у дітей корелює з часом, проведеним переглядом відеоігри та телевізора. Діти, які дозволяють використовувати гаджети у своїх спальнях, є 30%, швидше за все, бути невисокими. У свою чергу, 30% людей, які страждають ожирінням, швидше за все, можуть розвиватися цукрові діабети, а надмірні люди схильні до раннього інсульту і інфаркту.
4. 60% батьків не стежать за скільки часу їхня дитина проводить з гаджетами. Звісно, діти залишаються в кінці і не мають достатньо сну, пропускають розклад або навіть страждають від безсоння - все це не впливає на здоров'я найкращим чином.
5. Умань Неймовірні дослідження також повідомляють: надмірне використання сучасних іграшок і пристроїв можуть викликати депресію дитинства, тривожність, розлад дефіциту уваги, аутизм, біополярний розлад, психоз та інші поведінкові проблеми дитини.
6. Жнівень Агресія
Молоді діти, з їх слабкими і нестійкими психіками, особливо схильними до телебачення і ігор, де часто можна побачити сцени вбивства, загартування, катування і ріпаку. Звичайно, це призводить до розвитку агресії у дітей.
7. Про нас Величезна кількість інформації (наприклад, з медіа) також може вплинути на розвиток розладу дефіциту уваги, а також привести до зниження концентрації та порушення пам'яті. По-справжньому, діти важко концентрувати і навчати нормально.
8. У Виявляється, що батьки витрачають більше і більше часу з ноутбуками і смартфонами, тоді як вони просто не мають достатньо часу для спілкування з дітьми. Якщо у батьків немає насадки, то деякі діти можуть знайти суцвіття в сучасних іграшках і отримати справжню залежність від них.
9. Навігація Діти набагато більш чутливі, ніж дорослі, і їх мозок і імунні системи продовжують розвиватися. Тому варто звертати увагу навіть до можливого ризику - наприклад, випромінювання від стільникових телефонів. Всесвітня організація охорони здоров'я класифікує їх та інші бездротові пристрої як 2B, можливого карциногену.
Всі ці можливі наслідки є підставою для мислення про здоров’я та майбутнє ваших дітей. Це не означає, що вони повинні бути повністю захищені від сучасних технологій, але намагаються дати їм, що яскравий і безтурботний дитинства з живим спілкуванням, ігри, прогулянки і книги, які ви мали.
Також на тему:
Чому Steve Jobs Banned Його Дитячі iPhone
Вимкніть телефон.
www.huffingtonpost.com/cris-rowan/10-reasons-why-handheld-devices-should-be-banned_b_4899218.html?