112
35,000 заправок
Про це розповів Олександр Вертинський, зірки першої половини ХХ століття. Молода співака, яка стала волонтером Першої світової війни. Веб-сайт Реконструкція художника одного інциденту.
Після того, як поранений полковник був поставлений в моєму відсіку (автомобіли вже підірвали до ємності). Старший військовий лікар, який командував завантаження, сказав мені:
- Візьміть його. Я не хочу, щоб він помер на моєму місці. Ви не подбаєте. Не можна записати Псков. Поверніть його на шляху.
до Що він отримав?
- Булет біля серця. Чи не вийняти його. Немає інструментів. Огей? Він вмирає. Візьміть це. І там, опустіть його.
Я не хотів би це все: як я можу позбутися від нього? Чому гинуть Як прийти? Життя людини. Як тільки поїзд почав, я поклав полковник на заправку столу. Наш тільки лікар-тренер, Зайдіс, закручений голову: рана була тривожною. Кулька, очевидно, була в польоті, потрапила в верхню частину живота і, зробивши переїзд до серця і не досягаючи його, зупинився. Впуск не більше, ніж брелок, практично немає крові. Зайдис відчував пульс, прислухав його дихання, змащував запечену рану йодом і, знову погостривши голову, замовили пов'язки наносити.
- Як це? Я стрибав.
- Там. Ми не можемо брати куля. Операції на поїзді заборонено. Крім того, я не хірург. У лікарні можна врятувати тільки полковник. Але ми не доставимо до найближчої ночі. І він не живе, щоб побачити його завтра.
Заїді промивають руки і залишають відсік. І я дивився на полковник і думав болісно: що робити? І я пам'ятав, що один раз я відправив в Москву для інструментів. У магазині хірургічного інструменту Schwabe я взяв все, що я був інструктований купити, а крім того я купив довгі, тонкі силовики, kornzangs. Вони не були в списку, але мені сподобалося їх "декадент" вигляд. Вони були не тільки довгими, але і криві і закінчилися двома поперечними голками.
Я пам'ятаю, коли я виклав придбаний інструмент перед начальником поїзда Микита Толстого, побачивши Корнцянс, він запитав:
до Що таке? Я кладу на свій особистий рахунок і ви платите. Не дайте йому йти.
І тепер я думаю про ці "декадентські" напої. Немає! Пробудивши замовлення Гасов (він був морозивом перед війною), він заказав йому просвітити автоклав. Заснували корзан, кип'ятять, кладуть його в спирт, повернулися в відсік. Гусов допоміг мені. Про три годину. Невідомий полковник. Я зрізаю пов'язку і ретельно вставляв сили на рану. Після того, як я відчув, що кінці стикалися з перешкодами. Булет? Я вже навчився працювати своїми руками самостійно, спираючись на нічого. Мій серце був pounding як божевільний. Захопивши «навидимість», я повільно почав витягнути сили з тіла полковника. Нарешті вийшов: куля! Хтось торкнувся мого плеча. Я повернувся. Зайдей за мене. Тексти пісень, а це означає: Це був білий як крейда:
- Для таких речей дається військовий суд, він сказав у тремтячому голосі.
Після промивання рани, що надягають марлю «турунду» в ній і бандажі, вводив колону з камфором. З ранку він був відновлений. Ми не повертали його в Псков. Ми отримали до Москви. Я був щасливий, ніж коли-небудь в моєму житті!
На поїзді було записано книгу, в якій було записано кожну заправку. Я тільки працював над важким обов'язком. Сестри виготовляють легені. Коли я закінчив мій сервіс на поїзді, я мав тридцять-п'ять тисяч бандажів на мій рахунок!
р.
Пикабу.ру. Хто це брат Піро? попросив Богу, коли він був проінформований про людські справи.
- Так... якийсь актор, відповідав глухий ангел. Екс-кокаїн.
Бог думав.
до Що таке ім'я?
- Вертинський.
- Ну, так як він був актором і він зробив тридцять тисяч заправок, перемішуючи його все мільйоном і дати йому назад в апеляційному вигляді.
З тих пір я отримав багато апеляцій. І коли-небудь я хвилююсь, що я виходжу з аплаузи або що я ходжу з аплаузи. Джокс - жарти, але я дійсно працював як звір.
Р
Пикабу.ру Олександр Вертинський, «Доступна довга».
по pikabu.ru/story/35_tyisyach_4269893
20 фото, що ваш внутрішній ідеаліст сподобається
9 способів зв'язати краватку з приголомшливим вузликом!