403
Виявляється, що жіночий інтелект впливає на здоров’я чоловіків
Як уявляють дружину? Чи завжди психічна здатність бути топом списку кращих якостей обраного?
Сьогодні Веб-сайт Я приготував для Вас цікава стаття про чудеса жіночого мозку.
Не секрет, що це дуже цінна якістьй Нове дослідження показує, що наявність високого інтелекту у жінки може продовжити життя її обраного і запобігти деменції. Розглянуто здоров'я ідентичних близнюків і було встановлено, що навколишнє середовище людини серйозно впливає на свої психічні здібності.
Вчені визначили, що Чоловіки, які обирають маррі смарт жінок, живуть довше і щасливі Постраждати від Альцгеймера і дементії. Наприклад, інтелектуально складні ігри можуть допомогти запобігти цим захворюванням, стимулюючи мозок. Таким чином, логічно припустити, що друга половина, яка постійно тренує свій інтелект, може впливати на психічні здібності чоловіка. Неймовірно, деякі люди, які одружилися в смарт-людях, мали фізичні ознаки «слабкості» у мозку, але не постраждали ніяких симптомів захворювання. Вони були впевнені, що вони були дуже розумними і повністю оперативними.
Заслужений професор Ментальського здоров'я Лоуренс Вальлі університету Абердін колись сказав: Якщо людина хоче жити довго, то один з речей, які він повинен зробити, є маррі розумної жінки. Немає кращого захисту від інтелекту.
Дівчата, які наречені самі на їх розвіднику, повинні бути більш відповідальними та незалежнимий Хлопці, які поділяють цей спосіб мислення, розвивають кращі стосунки з жінками і створюють більш сприятливі умови для своїх дружин і дочок. Звісно, непросто передати людям ідею, що жіночий розум повинен бути цінним над красою. Таким чином, це дослідження підкаже, що людина, яка призначає важливість інтелекту при виборі дружини, може подбати про своє фізичне і психічне здоров’я заздалегідь. І про суспільство в цілому.
https://www.facebook.com/irina.dzul/media_set?set=a.258329900962728.59386.100003571605551&type=3