Ординарні куртки принесли маму дитини до сірого волосся

У пресі про вакцинацію дуже багато. Багато говорять вакцини шкідливі і існують тільки для того, щоб дозволити чиновникам, разом з фармацевтичними гігантами, відмивати гроші.

Однак традиційна медицина також має безліч прихильників. Молодий мати Kylie Burke від австралійський brisbane поділився в соціальних мережах його історія, яка вартість її сіре волосся.

363689

«Дар батьків» Не варто нехтувати щепленням за будь-яких обставин. Фотографії нижче показують, що сталося з нашим сином, який ще занадто молодий, щоб бути щепленням. Еллі – це тільки 11 місяців, і діти щеплюються тільки після того, як вік один і половина. й

Наш бідний хлопчик отримав курку. З'явився тиждень з перших ознак захворювання. Сьогодні він був прийнятий до стаціонарного лікування в лікарні Іпсвіч з вторинною інфекцією.

р.

Моя дочка і я також маю курпокс. На щастя, дівчина вже була вакцинована, тому хвороба проходить в м'якій формі - у дитини є тільки пара плям і блистерів.

Я відчуваю себе – це дуже серйозне захворювання! Але це набагато гірше для мене думати, що я інфікований мій хлопчик і тепер він страждає через мене. Коли я був дитиною, вакцинація вітряної віспи не обов'язково, і я ніколи не був щеплений. Я дам собі, щоб викликати сина, щоб постраждати.

Я хочу поговорити з батьками. Якщо ви свідомо відмовтеся від вакцинації ваших дітей, ви кров'янисті ідіоти. Подумайте про ризик, який ви позбавите тих, хто занадто молодий, щоб бути щепленням або хто не може бути щеплення через медичні протипоказання. й

Це повідомлення перемішувало серця тисяч. І якщо ви погоджуєтесь з Килі, поділіться досвідом з друзями, адже це набагато краще дізнатися від інших помилок людей, ніж у себе.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження

Категории

Смотрите также

Новое и интересное