Маленький хлопчик не торкався, коли собака загинула Він зумів знайти слова.

Веб-сайт Історія хлопчика, яка назавжди скаже, Габаритний зображення

Я працюю ветеринарному, і нещодавно приніс мені 10-річний ірландський вовк. Власники собаки - Рон, дружина Ліза і їх молодий син Шане - були дуже прикріплені до вихованця і сподівалися на диво. Але після обстеження я розповідав, що Бекер померли від раку.

Не було нічого, що може бути зроблено, тому я запропонував евтаназію. Рон і Ліза сумнівалися, чи повинен його син, але хлопчик наполягав. Шейн зданий таким чином заспокоївся в останній раз, він змусив його другу. Я був вражений, як маленька дитина може це зробити. Дорослий сприйняття.

Через кілька хвилин, Белкер взяв останнього дихання.

Ми сидимо разом з тим, що дивуємо, чому тварини живуть так багато людей.

Шейн, тихо слухайте нашу розмову, раптом сказав:

- Я знаю чому.

Скарбований, ми всі перевернулися до нього. Який хлопчик сказав наступне стрункого мене. Я ніколи не чув нічого подібного.

Він сказав:

- Люди народжуються вчитися жити добре, право? Вони навчаються любити, завжди і всім, і правильно поводитися в будь-якій ситуації.

Продовжити шість років:

до І собаки, коли вони приходять в наш світ, вже знаєте, як це зробити, так що вони не потребують цього часу.

по оповіданняфокс.ru/post/ih-syn-ne-proyavlyal-nikakih-emotsij-kogda-umerla-sobaka-uznav-prichinu-ya-ne-smogla-sderzhat-slez/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное