382
Вчені: Життя море добре для психічного здоров'я
УВеб-сайт Хороша новина, яка живе морем, хороша для вашого психічного здоров'я. Звісно, ми завжди знаємо це, але зараз це науково-доведено. Група дослідників з Університету Кентербері в Новій Зеландії та Університеті Мічигана з використанням прикладу мешканців міста Веллінгтон дізналася, як живе біля океану впливає на психічний стан людей. У зв'язку з такими факторами, як рівень доходів, вік і ґендер, було укладено, що люди, що живуть в будинках з видом на океан, менш схильні до психічних проблем, ніж всі інші.
Р
Виявляється, що благотворний ефект не пов'язаний з природою в цілому, але в безпосередній близькості від океану. Життя біля парку або лісу не має цього ефекту. У заяві про дослідження співавтора Amber Pearson пояснює феномен: «Маринські райони не зазнали суттєвих змін, в той час як у лісових районах є спортивні поля та інші чоловічі приміщення». Ми можемо отримати різні результати. й
Вчені мають намір продовжити вивчення інших місць, де є великі тіла води, такі як Велике озеро. Вони сподіваються, що глибоке розуміння навколишнього середовища та його вплив на наше здоров’я допоможе нам краще сформувати наше життя.
www.adme.ru/zhizn-nauka/okazyvaetsya-zhizn-u-morya-mozhet-uluchshit-psihicheskoe-zdorove-1286665/
Р
Виявляється, що благотворний ефект не пов'язаний з природою в цілому, але в безпосередній близькості від океану. Життя біля парку або лісу не має цього ефекту. У заяві про дослідження співавтора Amber Pearson пояснює феномен: «Маринські райони не зазнали суттєвих змін, в той час як у лісових районах є спортивні поля та інші чоловічі приміщення». Ми можемо отримати різні результати. й
Вчені мають намір продовжити вивчення інших місць, де є великі тіла води, такі як Велике озеро. Вони сподіваються, що глибоке розуміння навколишнього середовища та його вплив на наше здоров’я допоможе нам краще сформувати наше життя.
www.adme.ru/zhizn-nauka/okazyvaetsya-zhizn-u-morya-mozhet-uluchshit-psihicheskoe-zdorove-1286665/
Як «фіксувати» тріснутий смартфон. Шлях для людей з почуттям гумору!
Паління попереджає: Міністерство охорони здоров'я не краще. 20 гумористичних листівок