338
5 чудових оповідань з гарним настроєм
Ви навчаєте вас щось, і ти думаєш. Це оповідання. Веб-сайт Збір і акції з зчитувачем!
1,1 км Історія пирога Тепер запечена торт. Я взяв основу з духовки, виклав все, що потрібно, кладемо торт назад, зліва. За 10 хвилин приїжджаємо і відкриваємо духовку. Захоплення. Ні торт. Головна
Закрийте духовку акуратно. Відкриття знову. Ноп. Я пам'ятаю всі ознаки шизофренії, що я знаю. Далі на машині йде: "Дві пекти, грати і дати назад". Тітка дійсно потребує.
Просто в разі, якщо залишити кухню, щоб не заважати. Я повернувся і відкрию духовку, ні! Я збираюся дзеркала з якоїсь причини... Немає зовнішніх змін.
Щоденник - тренд часу - в Google "від печі втрачений торт". Я знаю, що я зробив щось неправильно. Я підібрав свою руку і там була реакція. Я сказав собі, "Уваги!" Ви вирощуєте, розумну жінку! Де він пішов? Я думав про сусідів, залучених запахом свіжої випічки. Відкритий балкон. Я вийшов і подивився. Проживання
Я збираюсь на кухню, повністю розумово турбувати. З якоїсь причини я пам'ятаю «X-Files». Я уявляю відчуження, що життя мого письма на тарілці і починайте сміятися. Випивання склянки води. Я відкрив посудомийну машину, щоб покласти порожній скло.
Звідси, мій торт зірвав, втілений. Двері закриті... Я повинен піти на відпочинок, yeah.
2,2 км Вони прагнули відправити Юлії в школу, але перед тим, щоб вони пройшли тестування – тестування готовності до навчання.
- Почнемо з найпростішим, сказав психолог і викладаємо воскові фрукти з вази на столі. - яблуко, груша, апельсин, абрикос. Як можна назвати все це в одному слово?
Юля мовчало опускає очі.
- Походимо. Ось огірок, помідор, редиск, картопля, цибуля. Як ми називаємо це в одному слово?
Юлія трохи її губа.
- Полуниця, малина, вишня ...
до Що все це називається? Ви не знаєте?
- Я заготів, тесті збивають, тримаючи спини.
- Я думаю, що це занадто рано для вас, щоб піти в школу, психолог сказав Юлія Мама. - Зачекайте рік, навчавшись з дівчиною. Не знаю найактуальніші речі!
Мати подивилися на дитину з сюрпризом:
Не знаєте, що це називається в одному слово?
- Ах! Я пам'ятаю! дівчина сяйво. доПлоти!
3. У Ви знаєте, що це неприємне відчуття, коли ви дивитеся на своїх однолітків, ви думаєте: «Чи я дивлюсь?» Не може бути! Якщо так, це історія для вас.
Помітила, що його диплом повісить на стіну в кімнаті очікування. Я пам'ятаю, що дуже високий хлопчик цієї назви був в одному класі з мене близько 30 років тому. Але, як тільки я ходив в офіс, я відразу кинув думка про це - це бальзування, сіро-шерстий чоловік з зморщеним обличчям був занадто старий, щоб бути мій однокласник.
Але після того, як він зробив іспит, Я запитав його, яку школу він закінчив. І дав мені мій шкільний номер!
до Що року? - Я запитав.
- 1978 р. Чому ви запитаєте?
до Ви були у своєму класі! Я проголошений.
Він дивився на мене і сказав:
- Так? Що ви навчили?
4. У Моя дружина і я ідеально підходить для одного. Я навіть відчуваю, що я інтуїтивно зрозумілий. Чи не ви? Я доведе. Кілька днів тому я запропонував змінити штори в спальню. Вона дивилася на мене, якби я відкрив секрети Всесвіту.
- Ви серйозно? не вірить.
- Чому?
- Ви не вірите, що це було в моїй голові протягом декількох днів, я не хочу сказати вам, - Чи можу я говорити в мій сон?
до Ні, ми просто пара, мислення в одному напрямку. Я думаю, що це нормально для людей, які люблять один одного.
Ви повинні бачити її солодким і щасливим обличчям.
Ви можете сказати, що це просто нещасний випадок або збіг, але це не перший раз це сталося -- місяць тому, він був з комодом, і до цього, з подарунком для батьків.
Я просто знаю, що жінка хоче.
Ну, вона не очищає себе. Історія пошуку.
5. Умань На одній з римських вулиць дві бідні бджільці сидять поруч один з одним. Один має перехрестя і інший тримає зірку Давида. Перед тим як - капелюх за гроші. Люди, які проходять, багато хто кидає зміни до бугару з хрестом, а другий - обв'язаний і обходжений, так що в його капелюхі практично нічого немає.
Один чоловік відчував шкода за бідну людину, тому він підійшов з порадами:
до Ви не розумієте, що Італія є католицькою країною і Римом є головним містом католицького суспільства? Люди не дадуть вам гроші тут, особливо з тих пір, поки є бідна людина з хрестом сидячи поруч з вами. Крім того, спеціально для того, щоб навчити вас уроку, вони дадуть все більш активно до першого.
Поганий чоловік з Старом Давида посміхнувся і сказав до хлопця з хрестом, «Ой, подивіться, хтось збирається навчити маркетингу. й Самі брати Goldstein!
через fit4brain.com/7667
Мама завжди чекають своїх синів додому.
Так багато електрики були зроблені з повітря в Німеччині, які люди оплачуються ним!