Мама завжди чекають своїх синів додому.

Чоловік на поїзді з нами. Великий, жорсткий велосипед. Джинси, рум'яні, на bandana - Harley-Davidson, борода товста і шовковиста. Один з наших дітей був другом далекого знайомства. Я гакнув. І він, як, "Хо-Хо, Мотуд, festa, я вирощую бороду, так що я можу піти на пляж влітку без купальника, я реальна дитина, ми перехрещуємо доріжки на Facebook."

І коли він вийшов поїзд, жінка підійшов його на майданчику. Може бути, вона працює як вчитель історії в школі, можливо, в бібліотеці.

Він сказав: «Діти додому? й

І сказав він до неї, як у школі, "Дуже, мама..." Давайте мені сказати прощати хлопчиків. й

Після того, як в два вона менше, ніж йому, стоїть, подивиться на нього знизу, в очах така любов і ніжність, посмішки.

І вони йдуть додому разом.й Вона буде взяти його рукою, ретельно і сказати: "Нехай, мій фольга, знову з його бандитів ярав?" І зробивши сирники, як вам подобається, з родзинками.

Бо він отримав велофести і його сина додому.

С ***
Я був на поїзді і хлопчик був сидів перед мною. Він дуже важливий і серйозний. Ми вступаємо до Школи Суворова у віці дванадцяти років. У віці дванадцять років я не можу приготувати пасту себе, але тут дисципліна, дивне місто, без моєї матері і бабуся.

Ви знаєте їх девіз?

«Для Бога, серця до леді, життя до суверенного, честь нікому!»

Хлопці їдуть додому на вихідні. Я прочитав книгу пригод і купив собі чай. Я назвав другу шахти, напевно, колишнього однокласника. Про те, що вони вже робили в математики. І з бесіди зрозуміло, що колишні однокласники з математики – всі лаги.

І тоді моя мама згадувала хлопчика. І він відразу почав говорити дуже спокійно. І в кінці він сказав: "Мама, що ви робили на вечерю?" Він трохи кинув, вкритий телефоном з долонею, перетворився на вікно і сказав їй з спокійним відступом у голосі: «Мама, я запитав вас... Я сказав вам, щоб приготувати м'ясо. . . ?

Людина збирається додому, дійсно.

Ольга Демидюк особливо для АдМ.ру.
Поема для попереднього перегляду: Архиє Балчі

через vk.com/id298990798