25 незабутні перли футбольних коментаторів

Під час матчу спортивні спостерігачі не тільки покривають події, що відбуваються на футбольному полі, але і видаються такі перли, які потім йдуть в мережі надовго.

У той же час Чемпіонат Європи з футболу в повному гонці, Веб-сайт Я вирішив згадати найбільш смішні і блискучі заяви коментаторів, які піднімуть настрій не тільки для любителів спорту.

Jorge Jesos випускає німурові гвинти для отримання його швидкості. Як ніжно він взяв кульку Комбаров. Ви знаєте, як вони роблять манту в школі: oh, це це! Гравці перебігають вперед, але суддя збивається для перерви. Я пам'ятаю, що мультфільм. Коли тварини грали в футбол, вони повернулися і вперед, назад і вперед. А потім ріно спійманий м'яч і туш її. Зараз був схожий сюжет. Олександр Самєдов залишає поле дуже швидко. Чи поспішає на співбесіду? Він керує м'ячем, де він знає тільки. 127980 р.

Виходить з воріт, Краль! Добре зроблено, прослуховування кінчиків. Програвач з великим лобом, що тягнеться. Час матчу простягається, але суддя на півчасі помітно додано, і не можна сказати, що довгий матч триватиме. марафон першим з усіх тестів для глядачів: намагайтеся чекати більше двох годин для спортсменів, які з'являються, потім хвилі до них - і це. І наш форвард падає в штрафній зоні! Що говорить суддя? І судді говорить, що це досить холодно, поза сьогодні і ви повинні вийти з землі. Гравець знайшов славу між ніжками опонента і вміло скористався ним. Що означає Спартаку. Kluivert є 19, ні, шкода, 20. Він росте прямо перед очима. Команда навчила багатьох гравців над своєю 33-річною історією, більшість з них все ще грають на молодіжні команди.

Прогрів Леоненко на 45 хвилин. Не перегрів... Я не знаю, що Schmeichel сказав захиснику там, очевидно, що щось дружнє, він вже закривав. Обидва спортсмени точно однакові форми. Припустимо, що Ерещенко має чистий нижню білизну, а Яковлев має три смуги з боків. Ось де Heskey лікує всіх, як трамвай. Яйця не хоче йти до мети, незалежно від того, як просить. Щоб зробити це зручніше для слухачів, я скажу, що Динамо грає в білому і синьому, а Карпати грають в білому і зеленому кольорі. Я хотів вдарити м'яч і вдарив назад голови. Тітов потрапив у бар. Але це було після суєти. Крім того, це не Тітов. Далі мені сидить тренер цієї команди. Ви маєте, що дивитеся на обличчі, можете поділитися ним? В той час, як один з шанувальників, суддя виглядає на власній невідповідності.

Огляд: ziiinvn/shutterstock.com

http://www.shutterstock.com/pic.mhtml?id=434806378&src=id