Що їсти в Південній Кореї

Це рай для любителів чогось їсти з пивом. Все, що floated, переїхала, ran, можливо, навіть оголена - є на цих лотках, сушені, мляві і навіть можуть бути смачними. Але вона пахне, як синиця. Про хвилину.

Р.

Це як кальмар виготовлений. Каркас ріжучий закритий гарячою цеглою і обсмаженою на км. Смачний, недбалий. Вартість двох доларів. Пиво дуже спекотне. Єдине, що я шкодую, що ми не маємо цього.
р.

Але тут він любить присвоїти нижній клас або хто любить чистити живіт. В принципі є такі ж морепродукти, як в ресторанах, і це коштує 50 разів дешевше, ніж там, але ніхто не завадить гігієну.
Габаритний зображення

Ви сидите прямо поруч з таким бабусям і почати їсти помади з горщика.

В короткий час, моя Західна освіта запобіжила мене з їжі тут. Захищає, як синиця. Він схожий на це по всій країні, але він дуже гострий і наполегливий там.

Хоча в нашому барбекю передмістя я їсть що походить від барбекю.

Ринок морепродуктів вражає своєю різноманітністю і бажанням їсти все в будь-якій формі:

499 грн.

Краби недорогі, до речі. Великий краб Камчатка починається в $ 200.

Ці оболонки навіть мають імена. Вони виглядають як морква для мене. Я не знаю, скільки коштує.
, Україна

І це мій гельлішний фетиш - величезна креветка. Якби я жив там, я повісила весь час.
р.

І ще один з крабами.

Я не знаю, що вони смакують.

Я не їсти рибу, як це. Я завжди думав, що вони були для акваріумів.
р.

Продається навіть жива плаваюча розмова huis. Я ніколи не отримую.

Р

Маленький Целух. Столху зліва.

В кінці я був дуже голодний, що я був готовий їсти живий кальмар, як у Старбой. До речі, дуже висипно, це істота була живою, і уроки біології, як вони знімають чорнило, я пам'ятаю після. Всі права.

за допомогою maximus