363
Ось чому ви можете і повинні писати в серці! У мене немає ідеї.
За останні розрахунки кожен з нас натискає кнопку насоса, використовує близько 15 літрів води на добу. На жаль, це не має позитивного впливу на навколишнє середовище.
Природи бурять нас, щоб зберегти водні ресурси, кажуть, що якщо ви йдете в душ невеликим чином, вода буде багато разів менше! Крім того, цей процес позитивно впливає на здоров’я.
Лікування сечі
Якщо немає медичного кабінету під рукою
На прогулянці або під час спонтанного відпочинку часто не доступні дезінфікуючі засоби. Невеликі рани можна обробити сечою, він відмінно замінює йод або перекис водню.
З опіками.
Не один говорить про те, що сильні опіки слід лікувати цим методом, звичайно, необхідно звернутися до фахівців якомога швидше. Але з незначними опіками. унітар Це найкраща перша допомога. Просто зануріть стерильний зв'язок в свіжу сечу і нанесіть його до хворого місця, так як бинт висихає, потрібно зволожувати.
Не забудьте поділитися цією корисною інформацією з друзями, вони будуть вдячні!
Природи бурять нас, щоб зберегти водні ресурси, кажуть, що якщо ви йдете в душ невеликим чином, вода буде багато разів менше! Крім того, цей процес позитивно впливає на здоров’я.
Лікування сечі
- Якщо виникає грибок на ногах
З невеликим ураженням гриба ніг можна використовувати компреси сечій Протягом тижня викласти їх в заспокійливе місце, і після цього результат вже буде помітний! Також гарна профілактика грибка ніг буде регулярним контактом шкіри з сечею: приймати душ, просто піти невеликими.
Якщо немає медичного кабінету під рукою
На прогулянці або під час спонтанного відпочинку часто не доступні дезінфікуючі засоби. Невеликі рани можна обробити сечою, він відмінно замінює йод або перекис водню.
З опіками.
Не один говорить про те, що сильні опіки слід лікувати цим методом, звичайно, необхідно звернутися до фахівців якомога швидше. Але з незначними опіками. унітар Це найкраща перша допомога. Просто зануріть стерильний зв'язок в свіжу сечу і нанесіть його до хворого місця, так як бинт висихає, потрібно зволожувати.
Не забудьте поділитися цією корисною інформацією з друзями, вони будуть вдячні!
Якщо ваші діти просять морозиво, зробіть це! Насолодіться ложкою.
Він підібрав ніж і пластикову пляшку. Тепер ви можете забути про комарів назавжди!