"Ми маємо таку віру..." Чудова історія!

Ця історія є як обструктивним і смішним, а головне – вірним!Веб-сайт Повідомляємо, як забезпечити Ваше щастя своїми руками.

Довгий час тому, коли мій майбутній чоловік і я не поділився автомобілями, будинок і плани на відпочинок, він приніс мені квіти. Такий простий букет не перший свіжість, на вокзалі поспішають придбати.

до І ви знаєте, - Я сказав йому, розкидаючи зморшки троянди, "мої есотарики мають віру, що довші квіти, сильніші відносини будуть.

Поганий вболівальник прийде на кожну ніч, сніф і пошук, що букет став героїчно протягом трьох тижнів. Після цього він тримав перетягування квітів з АЗС, і всі вони цвітуть довго, сумно і трохи ламаються.

Тоді ми пішли на відпочинок, я вагітна, дочка народилася, ми купили будинок, переїхала, і він сказав мені страшний секрет, що після тих дуже стійких квітів він зрозумів, що це ознака долі, і нічого не заважати, ні віку, ні дітей, ні дитинство, ні мій поганий характер, і ми досягнемо успіху.

І я, в свою чергу, приймав, що кожен день обмінявся трояндами для свіжих. Я пішов на станцію і купив його.

Ми висловлюємо цю віру. Що ви віруєте роботи.

Веб-камера