Він запросив відповісти на незвичайне питання в інтерв'ю. Відповідь блискуча!

Давайте подивимося на морально-етічні дилеми з елементами головоломки. Як би ви пустили? Подумайте, перш ніж дізнатися відповідь нашого героя.

Сайт: www.vbcdn.com Ніч. Гросторм. Ви їдете в машині. Водіння минулого зупинки, ви помітите три людини:

1,1 км А бабуся, яка схожа на те, щоб піти в інший світ.
2,2 км Ваш старий друг, який раз врятував життя.
3. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Який з них ви даєте поїздку на стан, який ви можете тільки взяти одну людину з вами?

Подумайте, перш ніж читати далі. Ця моральна і етична дилема була запропонована для вирішення кандидата на інтерв’ю для технологічної компанії. Ви можете взяти літню леді як супутник, зберігаючи її життя. Або подаруйте старому другу поїздку, до якого ви почуєте велику справу і подякувати йому. Але легко відмовлятися від ідеальної людини, яку ви завжди мріяли?

Відповідав кандидату, який не мав проблем. Редакція Веб-сайт Я захопив своє мислення! Хлопець сказав,

- Я даю свої автомобільні ключі до старого друга і попросити його взяти літню жінку до лікарні. Я залишилася на зупинці, чекаю на жінку моїх снів.

Не забувайте про існування нестандартних рішень. Подумайте великий, опустіть коробку, а потім ви знайдете тільки найкращі варіанти!

Веб-камера