Сонце є найбільш важливим для життя

Сонце є найважливішим в житті, говорить Джоель Сандберг, офтальмолог Університету Майямі та батько генерального директора Facebook Sheryl Sandberg. Він написав замітку про це, яка відразу ж пішла в Інтернеті. Веб-сайт Підтримує позицію автора: якщо людина не вистачить сну, він трохи використовує. Публікуємо статтю Джоеля без скорочень.

Я офтальмолог, не експерт сну, але сон завжди був дуже важливим для мене, і я думав багато про це. Сонце - чудова медицина, яка допомагає відчувати себе чудово. Відсутність сну призводить до розвитку хронічних захворювань - цукрового діабету, захворювань серцево-судинної системи, ожиріння і депресії. Товстий від нестачі сну порівнюється з станом інтоксикації.

Це нормально для батьків, щоб навчити дітей спати. Але дуже важливо навчити себе. Практично всі офтальмологічні хірурги, які я знаю, є надзвичайно зосередженими (віртуально обсесовані) для отримання гарного нічного сну вночі перед операцією. Для них важливо спати без відволікання.

Досвід роботи: Як дитина, я поділився кімнатою з братом, який чотири роки старше мене. Через це я навчився дуже добре спати. Я пішов на ліжко рано, він прийшов додому пізно. Я був гаслом, і він перетворився на вогні і зробив свою домашню роботу. Я навчився спати так що нічого не відволікає мене. Коли я був в коледжі, я жив у дворядному гуртожитку, і я мав два сусіди в моєму приміщенні. Улітку я працював в готелі і скинув в гончарах, де 11 інших офіціантів були в ліжку.

Але я завжди мав одну мету: вісім годин сну кожну ніч. У коледжі, в той час як мій однокласник був веселий в ніч, я завжди пішов на ліжко вісім годин до я отримав, особливо до іспитів. Те ж саме на медичній академії.

В стажування був великий виклик для мене. Я був дуже часто кинувся в середині ночі. Але я знайшов новий спосіб сну на вісім годин. До того, як милосердя, я пішов до місця восьмому місці в госпітальному залі і зумів спати протягом декількох годин. А потім, після роботи з пацієнтами, я часто приніс загальну тривалість сну до восьми годин.

Я завжди намагаюся отримати вісім годин сну. Хоча багато експертів рекомендують той же графік, я повинен піти на місце раніше, коли у мене є операція наступного дня. У вихідні я отримую одночасно, як і на вихідних, так і для вправ, які допомагають мені жити за розкладом.

Щоб приклеїти до плану і вимкнути телевізор, щоб зупинити читання пошти або книги, коли потрібно перейти до місця на ранній стадії, є проблемою. Я повинен уникати прокрасти і вимкнути вогні вісім годин до тривоги.

Після довгого дня в офісі я часто влаштував біля 10 до 20 хвилин, щоб зануритися протягом дня. У ці дні, коли потрібно йти до місця на рано, я пропускає цей день, щоб не встигнути закохатися ввечері.

Коли я кудись, я спробую спати ще одну третину часу, мій день подовжується різною часовою зоною. Наприклад, якщо я подорожую з Східного узбережжя до Каліфорнії, мій день отримує більше трьох годин і тому я спати ще одну годину на площині або перед поїздкою.

Вправа допомагає мені впоратися з втомою від таких поїздок. Ранкові аеробіки – біг або плавання – це найкращий спосіб почати день. Це знімає втоми і приносить хороший настрій.

Сонце має бути першочерговим і корисним харчуванням. Закуска сну викликає людей, які росять безкінечно (і часто щось неправильне, як вуглеводи і рафінований цукор) для поповнення своїх енергетичних магазинів. Відсутність сну запобігає регулярному вправі – ви хочете спати, не йдете на ранок.

Коли люди отримують достатньо сну, вони працюють більш ефективно і продуктивно, менш схильні до помилок, більш приємні для спілкування, щасливі - і навіть жити довше.

? p=4859