Microsoft купила Linked За $26.2 млрд

13 червня компанія Microsoft оголосила, що вона буде придбати LinkedIn за $26.2 млрд. Джемпер Венер, поточна голова компанії, зберігає свою посаду, і сам Майкрософт не збирається істотно змінити придбану соціальну мережу. Після чого найбільш популярна бізнес-мережа стане властивістю Microsoft.
За даними Nadella, керівник Microsoft, соціальна мережа може бути інтегрована в існуючі продукти Office 365.

Добре або погано для Microsoft, це добре. На відміну від Google, Redmon не перейменував свою соціальну мережу, але купив готовий. Вже там вже є гідна аудиторія і PR, вона популярна і практично не має прямих конкурентів.
З іншого боку, соціальні мережі не є профільним напрямком для Micrsoft, який не славиться тим, що він купує. Наприклад, Скайп, придбаний Redmonds в 2011 році, не кажучи вже про те, що він отримав другий життя під керівництвом малих м'яких. Відправляючи статистику, Skype впевнено поступається WhatsApp, Facebook Messenger (визначте деталі того, як цей продукт прийшов на другий місце), Китай QQ Mobile і WeChat. Чому не варто Linkedin страждати такою долею?

Ще одна цікава тема – не найзручніша поведінка сучасної соціальної мережі. При реєстрації або синхронізації контактів слід зазначити хоча б масові розсилки. Я думаю, що багато людей приходять на щотижневі пропозиції LinkedIn, щоб зареєструватися на соціальній мережі, і це не те, що легко відписатися - потрібно писати на зворотний порт (принаймні, це кілька місяців тому). Майкрософт не славиться тактовністю (принаймні зайняти дратівливу ситуацію з оновленнями Windows). Тепер ви можете запросити не тільки поштою, але і від Xbox, телефон, пошуковий двигун і кавоварка.

На щастя, є. Наприклад, Facebook має Facebook на роботу. Урок схожий, але аналогічний - дійсно і Dice. Тим не менш, жоден з цих ресурсів користується популярністю як LinkedIn.

Ось реакція в Інтернеті:
Я сподіваюсь, що з 26 мільярдів доларів США, що з продажу Linkedin, його акціонери будуть компенсувати всіх, хто був бичаний їхніми поштовими листами. Олексій Військовий (@navalny) 13 червня 2016 р. Я хотів би додати вас як друг на LinkedIn.
до Тільки якщо у вас вже є нова Windows 10 — Євген Козлов (@ekozlov) 13 червня 2016 року Microsoft буде придбати соціальну мережу для ділових контактів LinkedIn. Чи є LinkedIn гірше? DiZEL (@dizel_by) 13 червня 2016 WINDOWS 10 ЗРОБИТИ, ЩО ВИ ДОПОМОГАЄТЕ ДО ЇХ ПРОФЕСІЙНОЇ МЕРЕЖІ НА ЛІНКЕДІН -- Ilagee (@Ilagee) 13 червня 2016
Джерело: geektimes.ru/post/277186/