Додати 2 Інгредієнти для регулярного шампунь, щоб Сказати Добре

Втрата волосся є однаково болючим питанням для чоловіків і жінок. Блакитне, слабке волосся не додасть краси всім, витончені зачіски натяки на підході старого віку.

Є багато спеціальних масок і шампунів для випадіння волосся, але я не знаю краще, ніж натуральні! Зміцнення волосяних фолікул допоможе несподівано доступні інгредієнти. Додайте їх до шампуню 1 раз, ви подбаєте про красу і щільність волосся, довго вирішуючи всі проблеми.

Ефірні масла для росту волосся Вам буде потрібно
  • 10 крапель ефірної олії
  • 10 крапель ефірної олії лимона
  • шампунь

Щоб приготувати ефективний засіб, потрібно лише залити ефірні масла в регулярну пляшку шампуню. Я люблю простоту цього рецепта.

Розмаринове масло для волосся Застосовується трихологами протягом тривалого часу: стимулюючи кровообіг в шкірі і харчування волосяних фолікул, цей засіб зміцнює їх і посилює ріст волосся.

Також можна додати вітамін Е в шампунь в капсули. Наріжте капсулу оболонку і залийте вміст безпосередньо в шампунь. Тепер кожна мийка готова перетворити в медичну процедуру!

Після 2 місяців ваше волосся стане густіше! Секрет простий, і результат невірно красивий. Поділіться цим красивим рецептом з друзями!