Найкоротший пара в світі профі, що любов не має бар'єрів!

30-річний Паоло Габріель Да Сільва Баррос і 26-річний Катючі Хашино з Бразилії карликовим. Зростання молоді не перевищує одного метра. Більше десяти років тому, Паоло і Катющія зустрілися з соціальними медіа, і вони були невіддільні коли-небудь з моменту!

18

Пара не тільки викликає себе «найкращим» в світі, але й справді: закохані в Книги рекордів Guinness.

Паоло приймав журналістам, які, як тільки він бачив Катя, відразу ж закохався в неї, але перед тим, як зустрітися з майбутніми любителями протягом багатьох місяців, що відповідають інтернету.

«Я дуже сподобалося її. Я впала в любов з нею в перший погляд. Я думав, що я був нудним. Поговорили довгий час в дружній спосіб, і тільки через рік і половину Катюхія відкрив своє серце для мене, молодий чоловік сказав.

до 1 2 3 4 5+

Дівчина, в свою чергу, приймала, що вона не збиралася почати серйозні стосунки, але в той же час вона вразила новим знайомством.

Одного разу, що просто переключився в голову, і я впала в любов. Але це не сталося відразу, Katie прийнята.

«Мост усього, крім своєї краси я приваблю до свого персонажа і душі. Katie дуже хороший і ніжний. Я впала в любов з її особистістю. На сьогоднішній день вона носила апельсинову футболку, джинси та сонцезахисні окуляри, Паоло продовжується.

Каті приймала, що вона ніколи не зустрілася з будь-яким до Паоло, і вона була важкою для неї, щоб почати відносини.

р

«У наших відносинах найголовніше – довіра. Ми віримо в один одного, ми робимо багато разом. Я його. Я не боятися. Ми абсолютно різні люди, але в парі ми маємо спільну мету. Ми також допомагаємо один одному жити.

З нашими «параметрами» все непросто зробити. Наприклад, оплачуйте касовий реєстр, вирушайте на якесь громадське місце, відкликайте гроші з банкомату, промийте посуд, промийте речі і так далі. Ми завжди допоможемо один одному в різних варіантах. Ми фізично однакові, і ми знаємо, наскільки важко жити в миру, як ми виростимо. Ми є реальною командою, Katiuschia прийнята.

У дітей також є діти: «Ми хочемо, щоб діти, але моя вагітність – це ризик. Ми думали, що це сталося, коли це сталося. Щиро дякую! Ми також одружилися найближчим часом. Ми мріємо про своє рідне, дітей, домашніх тварин, ми мріємо просто бути щасливими.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження