1300
Ці принцеси є сама дівчина, але вона має один трохи секрет
Цей сніг білий схожий на те, що вона просто з'явилася на екрані Дісней "Сніг Білий і Сьом Дварфс", але це насправді 21-річний хлопець, названий Річардом Шафером. Ричард працює в якості фрілансу артиста макіяжу в Orange, Каліфорнія, і майстерно перетворює себе в принцеси Дісней. Річард почав косплейінг Дісней принцеса 4 роки тому, але як він каже, люди все ще в шоку, коли вони дізнаються, що ідеальний Дісней принцеса стоїть перед ними насправді хлопець.
Річард як білий сніг
Це те, що Річард Шафер схожий на звичайний життя.
"Це реальний комплімент, коли люди думають, що я косплейер дівчина, тому що це означає, що мої реінкарнації дійсно переконливі, - сказав Річард.
Робиться Річард до двох годин для кожного перевтілення.
«Я спробую зробити стільки костюмів вдома, як я можу, використовуючи матеріали, які я знайшов онлайн. Але коли я занадто зайнятий, я ходжу до хитрості замовлення готових костюмів онлайн, він сказав.
Регулярні трансформації у принцеси зміцнили свою віру в себе.
Як підліток, Річард зважився 120 кг і страждав від вагової бульбації. У старшій школі вдалося втратити 45 кг, а з тих пір він почав створювати костюми, використовуючи свій клас як спосіб вийти з реальності.
«Свято зійшло і я вирішив перетворити в кохану Принцесу Аріель, яку я любила так, як дитина», - сказав Річард.
Я був приємно здивований, як переконливо я виглядав, тому я вирішив спробувати на зображеннях інших принцес.
Р
Не дивлячись на свою любов бути принцесою, Річард також іноді перетворюється в Дісней "принци", таких як Аладдін і Пітер Пан.
р.
На даний момент колекція косплей Річарда листує 40 костюмів + 30 гуртків, з якими він легко перетворюється на принцесу.
За словами Річарда, атрибут образу будь-яких принцес Дісней є корсетом.
Річард - справжній Дісней ...., повністю даючи себе пристрасті.
Україна
Тексти пісень, а це означає: І він дивно добре на ньому.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Річард як білий сніг
Це те, що Річард Шафер схожий на звичайний життя.
"Це реальний комплімент, коли люди думають, що я косплейер дівчина, тому що це означає, що мої реінкарнації дійсно переконливі, - сказав Річард.
Робиться Річард до двох годин для кожного перевтілення.
«Я спробую зробити стільки костюмів вдома, як я можу, використовуючи матеріали, які я знайшов онлайн. Але коли я занадто зайнятий, я ходжу до хитрості замовлення готових костюмів онлайн, він сказав.
Регулярні трансформації у принцеси зміцнили свою віру в себе.
Як підліток, Річард зважився 120 кг і страждав від вагової бульбації. У старшій школі вдалося втратити 45 кг, а з тих пір він почав створювати костюми, використовуючи свій клас як спосіб вийти з реальності.
«Свято зійшло і я вирішив перетворити в кохану Принцесу Аріель, яку я любила так, як дитина», - сказав Річард.
Я був приємно здивований, як переконливо я виглядав, тому я вирішив спробувати на зображеннях інших принцес.
Р
Не дивлячись на свою любов бути принцесою, Річард також іноді перетворюється в Дісней "принци", таких як Аладдін і Пітер Пан.
р.
На даний момент колекція косплей Річарда листує 40 костюмів + 30 гуртків, з якими він легко перетворюється на принцесу.
За словами Річарда, атрибут образу будь-яких принцес Дісней є корсетом.
Річард - справжній Дісней ...., повністю даючи себе пристрасті.
Україна
Тексти пісень, а це означає: І він дивно добре на ньому.
Як це? Поділитися з друзями
Baby Wears Новий Barefoot Для Перший Раз - Після 30 хвилин Її Ступні Смоктати кров Повідомлення
Чудова косметика на прикладі звичайного хлопця